12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFundaşii, aerieni

Fundaşii, aerieni

Răduț (în alb) și colegii săi nu au reușit să obțină nimic din deplasarea din Ardeal
Răduț (în alb) și colegii săi nu au reușit să obțină nimic din deplasarea din Ardeal

Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit să obţină nimic din deplasarea de sâmbătă, din Ardeal, fiind învinsă cu 2-1 de ASA Târgu Mureş, la capătul unui joc în care defensiva a jucat slab. Golurile învingătorilor au fost marcate de Bumba (’10) şi Axente (’58), replica oltenilor venind prin Mihai Roman, care a transformat o lovitură de pedeapsă obţinută de Nistor (’44).
ASA Târgu Mureş: Stăncioiu – Hanca, M. Constantin, Bejan, Sepsi – Gorobsov (’51, Mureşan; ’70, Gonzales), Voiculeţ – Bumba, Zicu, Hora – Manolov (’56, Axente). Antrenor: Liviu Ciubotariu.
Pandurii Târgu Jiu: Gliwa – Unguruşan, Cordoş, Vasiljevic, Momcilovic – Anton (’89, Mrzljak), Elton (’70, Eric) – Răduţ, Nistor, Nicoară (’62, Shalaj) – Roman. Antrenor: Edi Iordănescu.
Cartonaşe galbene: M. Constantin, Hora / Gliwa, Roman, Răduţ, Unguruşan, Vasiljevic.
Au arbitrat: C. Popa – Al. Cerei, C. Danşa.
Observatori: Fl. Miron, I. Călin.
În urma acestui rezultat, Pandurii a rămas pe locul 10, cu 32 de puncte, iar ASA a urcat pentru doar câteva ore pe primul loc, pentru că FCSB a câştigat la Universitatea Cluj şi şi-a reluat poziţia de lider.

Edi Iordănescu: Suntem echipa nimănui!

Antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu, a fost nemulţumit de randamentul fundaşilor săi, dar şi de programul echipei. „Este frustrant. Am primit acel gol pe o inexactitate în compartimentul defensiv. Am egalat până la pauză, iar în a doua repriză trebuia să fim compacţi, agresivi, să încercăm să-i surprindem, pentru că ei trebuia să iasă la joc. Acea greşeală de la golul doi ne-a costat. Am alergat după egalare, aşa au apărut contrele şi spaţiile mari în defensiva noastră. Nu mai înţeleg cum se programează jocurile. Suntem echipa nimănui! Adversarii au câte două-trei zile în plus de odihnă, noi niciodată nu am avut măcar o zi în plus faţă de celelalte echipe! Vrem, nu vrem, suntem acolo, la retrogradare, şi nu avem un program uşor, dar am foarte mare încredere în acest grup. Lupta se va da până în ultima etapă! Avem forţa să ieşim din această situaţie“, a declarat Edi Iordănescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS