17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodariul vrea victoria, Filiașiul caută egalul

Podariul vrea victoria, Filiașiul caută egalul

Surugiu (la minge) speră să marcheze în poarta „satelitului” Astrei (foto: fcpodari.ro)
Surugiu (la minge) speră să marcheze în poarta „satelitului” Astrei (foto: fcpodari.ro)

Formațiile doljene CS Podari și CSO Filiași nu vor avea misiuni ușoare la acest sfârșit de săptămână, când este programată runda a 21-a din Liga a III-a.

Podărenii primesc sâmbătă, de la ora 17.00, vizita ultimei clasate din seria 3, AFC Astra, iar mijlocașul Olivian Surugiu nu concepe decât victoria, pentru a se distanța de ultimele două clasate și pentru a spera într-o poziționare mai bună. „Este obligatoriu să câștigăm cu Astra. Nu știu dacă o să reușesc să mai dau trei goluri ca în meciul cu SCM Argeșul Pitești, m-aș mulțumit și cu unul, dar să fie decisiv, să obținem toate cele trei puncte. Să câștigăm este important, nu cine marchează, pentru că avem mare nevoie de victorie. În afară de Rioșanu – suspendat și Lucian Pârvu – accidentat nu sunt probleme și sperăm să facem un joc bun”, a declarat Surugiu, pentru GdS.

Ceva mai reținuți în declarații au fost reprezentanții CSO Filiași, care știu că absențele din lot se vor resimți din plin în deplasarea de la CS Ineu de sâmbătă. „Vrem să nu pierdem la Ineu, deși nu ne va fi deloc ușor. Nu vom avea patru dintre titulari la acest joc: Neacșu și Vulpe stau pentru cumul de galbene, Buciuman e suspendat pentru cartonașul roșu, iar Laurențiu Pais este accidentat. Moralul echipei nu este unul foarte bun după cele trei insuccese consecutive, dar trebuie să ne remontăm, pentru că după avem meciuri cu Becicherecul Mic, cu FC Hunedoara, și avem nevoie de puncte ca să ne menținem în apropierea podiumului“, a comentat directorul sportiv al CSO Filiași, Florin Spânu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS