5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMaria Şarapova a fost învinsă la Stuttgart de Angelique Kerbe

Maria Şarapova a fost învinsă la Stuttgart de Angelique Kerbe

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, cap de serie numărul unu şi locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, fiind învinsă în trei seturi de Angelique Kerber (Germania), poziţia 14 în ierarhia mondială. 

Şarapova a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1, după două ore şi 27 de minute, de Angelique Kerber.

În sferturi de finală, Kerber o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova, a şasea favorită a competiţiei şi locul 8 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, de compatrioata Marina Melnikova, jucătoare ajunsă pe tabloul principal din postura delucky loser şi poziţia 194 în clasamentul mondial.

Maria Şarapova, câştigătoare la ultimele trei ediţii ale turneului de la Stuttgart, trebuia ajungă în semifinale pentru a putea şi păstreze locul secund în clasamentul WTA. După acest meci Simona Halep a urcat pe poziţia a două în clasamentul WTA.

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, va juca, vineri, de la ora 15.00, împotriva sportivei italiene Sară Errani, locul 15 WTA, în sferturile de finală ale turneului din categoria Premier de la Stuttgart, dotat cu premii în valoare de 731.000 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS