11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, precauți cu Universitatea Cluj

Gorjenii, precauți cu Universitatea Cluj

Echipa Pandurii Târgu Jiu a reușit să adune șapte puncte în ultimele trei etape și este foarte aproape să „rezolve“ obiectivul, salvarea de la retrogradare, dar pentru asta trebuie să mai contabilizeze minimum opt puncte în meciurile rămase de disputat. Trei dintre ele par să-i fie la îndemână, întrucât astăzi, de la ora 18.00 (Digi Sport/Dolce Sport), întâlnește pe teren propriu pe Universitatea Cluj, o echipă aflată, de asemenea, la retrogradare, dar cu un lot mult mai slab.
„Programul este destul de apăsător în continuare. Nu putem să lucrăm în totalitate aşa cum ne dorim, însă eu voi apela la orice mijloace regulamentare ca să îmi ajut jucătorii şi echipa să aibă randament şi eficienţă. În meciul cu U Cluj nu avem decât varianta victoriei“, a declarat antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu, într-o conferință de presă.
Din nefericire pentru tânărul tehnician al oltenilor, staff-ul medical nu a reușit să-l recupereze pe Mihai Pintilii în totalitate, iar prezența sa în lotul pentru disputa cu „șepcile roșii“ este pusă sub semnul întrebării. Alt jucător indisponibil este Shalaj, care s-a refăcut după accidentarea suferită, însă este în urmă cu pregătirea și nu va fi oprit în lot pentru această confruntare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS