21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Surpriză la Târgu Jiu: Pandurii, învinsă de „şepcile roşii”

Fotbal – Surpriză la Târgu Jiu: Pandurii, învinsă de „şepcile roşii”

Pandurii Târgu Jiu a „reuşit” să-şi dezamăgească fanii în această seară, etalând un joc slab şi previzibil contra Unversităţii Cluj. După rezultatele pozitive din ultima perioadă, trupa lui Edi Iordănescu a pierdut la limită, scor 0-1, partida disputată, pe teren propriu, în faţa „şepcilor roşii”, contând pentru etapa a 27-a din Liga I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Nuno Viveiros, care a profitat de o greşeală a lui Momcilovic şi l-a executat pe Gliwa de la zece metri (’70).

De menţionat că în minutul 52 gorjenii au beneficiat de un penalti, acordat de craioveanul Sebastian Colţescu în urma unui henţ comis în careu de Bambara, însă Mihai Roman a şutat „telefonat”, permiţându-i lui Veselovsky să respingă.

Pandurii: Gliwa – Unguruşan, Cordoş, Vasiljevic, Momcilovic – Anton, Pintilii (’39, Elton) – Răduţ, Nistor, Nicoară (’78, Buleică) – M. Roman (’61, Eric). Antrenor: Edi Iordănescu.

Universitatea Cluj: Veselovsky – Ciupe, Neag, Munteanu, Skvorc, Bambara – Viveiros, Cristocea (’90, Jovanovic), R. Costin, Morar (’84, Van der Brock) – Lemnaru (’58, Calcan). Antrenor: Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Elton ’45, Cordoş ’90 / R. Costin ’1, Neag ’14, Cristocea ’90+1, Bambara ’90+1, Calcan ’90+3.

Au arbitrat: Sebastian Colţescu – Adrian Ghinguleac, Gabriel Bârjac.

Observatori: Augustus Constantin, Romulus Gabor.

În urma acestui insucces, Pandurii ocupă tot locul 10, cu 32 de puncte, în timp ce Universitatea Cluj a urcat pe poziţia a 12-a, prima care evită retrogradarea, având 29 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS