10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVolei (m): Meciul al doilea dintre Craiova şi Dinamo va fi astăzi, de la ora 19.30

Volei (m): Meciul al doilea dintre Craiova şi Dinamo va fi astăzi, de la ora 19.30

Craiovenii (în alb) au cedat doar un set dinamoviştilor în primul meci
Craiovenii (în alb) au cedat doar un set dinamoviştilor în primul meci

Voleibaliştii de la SCM-U Craiova şi cei de la Dinamo Bucureşti se duelează pentru medalia de bronz în Divizia A1.
Aseară a avut loc prima partidă, la Craiova, iar elevii lui Dan Pascu s-au impus cu scorul de 3-1 (25-17, 16-25, 25-20, 25-20).

“Astăzi am obţinut o victorie muncită, o victorie pentru care a trebuit să facem eforturi deosebite. Ca de obicei, în stilul nostru caracteristic, am început bine şi după aceea ne-am relaxat, am băgat echipa adversă în joc, iar meciul a avut alt aspect. Cred că până la urmă a fost mai frumos pentru public. Apreciez faptul că jucătorii au rezistat presiunii până la sfârşit. Este abia un prim joc câştigat. Ne mai trebuie încă două victorii. Sper să ne refacem cât mai repede după efort, să fim mai încrezători în forţele proprii şi să jucăm mai bine, mai exact mâine. Astăzi am greşit destul de mult pe situaţii uşoare, am avut greşeli neprovocate, probabil şi pe lipsă de concentrare şi oboseală, dar în final băieţii au găsit formula de a câştiga”, a spus antrenorul craiovenilor la finalul partidei.
Jocul al doilea va avea loc astăzi, tot în Polivalenta din Bănie, de la ora 19.30.
În finala mică se va juca după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri“. Partidele trei și patru sunt programate la Bucureşti, pe 25 și 26 aprilie, iar dacă va mai fi nevoie, decisivul se va disputa pe 30 aprilie, în Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS