14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis (f): Dulgheru a învins-o pe Bouchard şi a ironizat-o pentru lipsa de fair-play

Tenis (f): Dulgheru a învins-o pe Bouchard şi a ironizat-o pentru lipsa de fair-play

 

La tragerea la sorţi, Eugenie Bouchard a fost lipsită de fair-play, refuzând să dea mâna cu Alexandra Dulgheru. Românca a taxat-o în teren, impunându-se în două seturi
La tragerea la sorţi, Eugenie Bouchard a fost lipsită de fair-play, refuzând să dea mâna cu Alexandra Dulgheru. Românca a taxat-o în teren, impunându-se în două seturi

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, care a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, a făcut un gest ironic la finalul meciului, când s-a îndreptat spre staful echipei României şi s-a prefăcut că refuză să le întindă mâna compatrioţilor ei, informează Mediafax.

La finalul partidei din Fed Cup, de la Montreal, Dulgheru s-a îndreptat imediat spre loja în care se afla staful României şi coechipierele Andreea Mitu şi Raluca Olaru. Ea a mimat că refuză să dea mâna cu ei, ironizând astfel gestul canadiencei Eugeniei Bouchard, care nu a acceptat să-i strângă mâna la tragerea la sorţi de vineri.

În tot acest timp, Bouchard a aşteptat-o la fileu pe Dulgheru, pentru a-i strânge mâna, aşa cum a promis vineri. După „mica scenetă” pusă în practică în sala din Montreal, românca a mers şi a dat mâna cu sportiva canadiană.

„Am încercat să nu facem lucrul acesta, dar ţinând cont că am câştigat meciul ne-am permis să facem o mică ironie”, a precizat căpitanul nejucător Alina Tecşor.

Eugenie Bouchard a refuzat să-i strângă mâna Alexandrei Dulgheru, după tragerea la sorţi pentru întâlnirea Canada-România din Fed Cup, numărul 7 WTA explicând că nu are nimic cu sportiva română, dar nu crede în ideea de a ura succes înainte de meci. „Nu am nimic cu ea. Nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei mele înainte de meci. După ce vom juca, îi voi strânge mâna, indiferent de ce se va întâmpla”, a declarat Bouchard pentru DolceSport.

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, astfel că România a egalat, 1-1, scorul în întâlnirea cu Canada, de la Montreal, din barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei. Partida a durat o oră şi 37 de minute.

Astăzi sunt programate partidele Eugenie Bouchard (locul 7 WTA) – Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA), Francoise Abanda (locul 260) – Alexandra Dulgheru (locul 69) şi Gabriela Dabrowski /Sharon Fischmann – Andreea Mitu/Raluca Olaru.

Dacă Begu nu va putea evolua în meciul din ziua a doua a întâlnirii, ea va fi înlocuită de Andreea Mitu, locul 104 WTA.

Învingătoarea din partida Canada-România va evolua în 2016 în cea mai înaltă divizie a competiţiei, iar învinsa va juca în Grupa Mondială II.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS