24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii au meciuri grele în Liga a III-a

Doljenii au meciuri grele în Liga a III-a

Lucian Scarlat și colegii săi vor să demonstreze că ACS Viitorul Municipal Craiova nu este o echipă de subsolul clasamentului (foto: Alexandru Vîrtosu)
Lucian Scarlat și colegii săi vor să demonstreze că ACS Viitorul Municipal Craiova nu este o echipă de subsolul clasamentului (foto: Alexandru Vîrtosu)

Reprezentantele Doljului din Liga a III-a nu vor avea o viață ușoară în etapa a 20-a, programată astăzi, de la ora 17.00.
În seria 3, CS Podari (locul 12) se va deplasa în Ilfov, pentru o confruntare cu „satelitul” Concordiei Chiajna, prima clasată în afara podiumului.
Trupa lui Dragoș Bon a înregistrat în runda trecută o victorie importantă în fața echipei SCM Argeșul Pitești și a urcat în clasament, iar acum intenționează să obțină cel puțin un punct și din disputa de la Chiajna. Confruntarea va fi arbitrată de o brigadă ploieșteană, compusă din Robert Ionuț Stanciu, Emil Andrei Mateescu și Bianca Florea, observatori fiind desemnați Ion Ștefan (Buzescu) și Petrescu Florin Craioveanu (Bucureşti).
În seria 4, atât ACS Viitorul Municipal Craiova, cât și CSO Filiași vor juca pe teren propriu în această rundă.
Învinsă categoric săptămâna trecută la Becicherecul Mic, cu 5-0, ACSVM Craiova intenționează să câștige confruntarea de astăzi, de la Ișalnița, cu FC Hunedoara, o echipă situată în partea a doua a ierarhiei, și să demonstreze că a fost un accident. Partida pe care o vor susține elevii lui Victor Naicu îl va avea la centru pe Aurel Vărzan (Oțelu Roșu), iar la cele două linii pe Răzvan Nistoran (Reșița) și Doru Zamfir (Slatina), supervizori fiind Marius Zgovancu și Emanoil Popescu, ambii din Târgu Jiu.
La rândul său, CSO Filiași, care a pierdut cu 1-0 duelul trecut, cu Minerul Motru, se pregătește pentru o bătălie cu altă formație gorjeană: Știința Turceni. Confruntarea de la Braloștița va fi arbitrată de timișorenii Daniel Nicolae Neagoe, Gabriel Florin Golosie și Lavinia Bozdog. Observator pentru fluierași a fost numit Mihail Ghiberdel (Piteşti), iar pentru joc Adrian Cocoş (Reşiţa).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS