13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii vor să-și „ciocnească” adversarii

Doljenii vor să-și „ciocnească” adversarii

Robert Vulpe (în albastru) își dorește o victorie la Motru (foto: Alexandru Vrtosu)
Robert Vulpe (în albastru) își dorește o victorie la Motru (foto: Alexandru Vrtosu)

Sărbătorile Pascale au determinat FRF-ul să programeze toate meciurile din etapa a 19-a a Ligii a III-a vineri, de la ora 17.00. În seria a treia, CS Podari va evolua pe teren propriu în compania formației SCM Argeșul Pitești, iar antrenorul Dragoș Bon nu concepe să-și supere suporterii și să bată pasul pe loc în clasament.
„Ne așteaptă un joc cu una dintre cele mai bune echipe din serie, au declarat pe tot parcursul campionatului că își doresc promovarea. Din păcate pentru ei, dar și pentru noi, vin după un eșec acasă și au predat fotoliul de lider Chindiei Târgoviște sunt convins că vin să recupereze punctele pierdute la noi. Dar și situația noastră nu e bună și nu ne permitem să pierdem vreun punct. Trebuie să jucăm la victorie orice meci, indiferent de numele și poziția adversarului. Sper să nu fie probleme de arbitraj și să oferim un joc frumos, mai ales că va fi înaintea unei sărbători importante și lumea vine să se destindă la fotbal“, a declarat Dragoș Bon, pentru GdS.
Partida de la Podari va fi arbitrată de Claudiu Adrian Tomoiagă (Vâlcea), Ionuţ Zaharioiu (Băbeni) și Ovidiu Dorobanțu (Olanu), observatori fiind desemnați Mihai Ene (Bucureşti), respectiv Ionel Catană (Motru).

ACSVM și Filiașiul vor puncte din deplasare

În seria a patra, ACS Viitorul Muncipal Craiova va evolua în deplasare, la Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, iar tehnicianul Victor Naicu își dorește ca elevii săi să repete figura frumoasă de săptămâna trecută, când au câștigat cu CS Ineu.
„La Becicherecul Mic vrem să repetăm figura de săptămâna trecută, să câștigăm. Întâlnim echipa de pe locul trei, care a avut pretenții la promovare, deci va fi greu, însă nu imposibil. Sperăm să luăm măcar un punct din această deplasare, pentru că apoi ne avantajează și programul, vom avea trei etape acasă, și avem șansa să urcăm în clasament. Nu-i vom putea folosi pe Crăciun, Sava și Pitulice, toți accidentați“, a spus Victor Naicu, pentru GdS.
Disputa din Timiș îl va avea la centru pe Nicolae Păsărin (Târgu Jiu), iar la cele două linii pe Silviu Haramuz (Reșița) și Claudiu Doarvas (Mintia), observatori fiind Dan Monea (Aiud) și Daniel Scridon (Arad).

Și la CSO Filiași domnește optimismul, fundașul Robert Vulpe fiind convins că se pot contabiliza toate cele trei puncte puse în meciul de la Motru, cu Minerul. „Mergem să câștigăm la Motru, deși Minerul este o echipă bună, matură, diferită de cea din tur. Am susținut trei amicale cu ei în iarna trecută, ne-am împărțit victoriile și am făcut un egal, deci ne cunoaștem foarte bine. Suntem pregătiți să facem uitată înfrângerea cu UTA, din etapa trecută“, a punctat Robert Vulpe, în cadrul emisiunii „Repriza de Sud”, de la Radio Sud.
Confruntarea de la Motru va fi arbitrată de o brigadă compusă din Claudiu Gaitin (Ghiroda), Viorel Pânzaru (Braşov) și Claudiu Schiopet (Braşov), iar observatori au fost desemnați Cornel Corocan (Reşiţa) și Maria Alina Moraru (Hunedoara).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS