11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport16 medalii pentru sportivii de la Washi Craiova

16 medalii pentru sportivii de la Washi Craiova

DSC_0269

Karateka de la CS Washi Craiova au o primăvară bogată în rezultate bune. Sportivii pregătiți de Daniel Antici și Simona Cojocariu s-au întors cu 16 medalii de la cel mai recent concurs, finala Campionatului Național de karate Fudokan-Shotokan (cadeți, juniori, tineret, seniori) de la Cluj-Napoca. Craiovenii au cucerit șase titluri naționale, patru medalii de argint și șase de bronz.
La cadeți, Andra Ștefanovici a cucerit două medalii de aur la invidual, la kata și kumite, și alte două titluri naționale alături de colegele sale Alexandra Țecu și Irina Tudorin, la kata sincron și kumite echipe. Ștefanovici și Alexandra Țecu au urcat pe podium și la fukugo, fiecare plecând acasă cu câte o medalie de bronz.
La juniori, cei doi reprezentanți ai clubului Washi, Maria Antici și Andrei Wojcicki, au cucerit șapte medalii. Maria Antici, fiica antrenorului Daniel Antici, a luat câte o medalie de fiecare culoare la individual, aur la kata, argint la fukugo și bronz la kumite, iar împreună cu Andrei Wojcicki a obținut aur la en-bu mixt. La rândul său, Wojcicki a mai obținut o medalie de argint la fukugo și două de bronz, la kumite şi kata.
Clubul craiovean a avut medaliați și la seniori, Adela Marin și Constantin Țecu. La individual, Adela Marin a obținut un loc doi la fukugo și o medalie de bronz la kumite. A treia medalie, una de argint, a fost obținută la en-bu mixt, alături de Constantin Țecu. Elevii lui Daniel Antici au fost aproape să obțină alte două medalii, Adela Marin și Alexandra Țecu clasându-se pe locul patru la kata individual. Antrenorul de la CS Washi este mulțumit de prestația sportivilor craioveni, care au obținut locul doi în clasamentul pe cluburi. „Rezultatele au fost foarte bune, ținând cont că ne-am prezentat la concurs cu șapte-opt sportivi și am cucerit 16 medalii. În clasamentul final pe medalii ne-a depășit doar clubul din Cluj, care a avut un punctaj mai mare, deoarece a avut sportivi la toate categoriile de vârstă, iar noi la tineret nu am avut, spre exemplu“, a concluzionat Daniel Antici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS