12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliștii craioveni atacă trofeul Cupei României

Voleibaliștii craioveni atacă trofeul Cupei României

Florin Voinea (la minge) s-a recuperat şi va juca împotriva echipei cu care, în urmă cu câţiva ani, a ieşit campion, Tomis Constanţa
Florin Voinea (la minge) s-a recuperat şi va juca împotriva echipei cu care, în urmă cu câţiva ani, a ieşit campion, Tomis Constanţa

După ce au ratat calificarea în finala mare a campionatului, voleibaliștii de la SCM-U Craiova încearcă să câștige Cupa României. Astăzi, la Cheile Grădiștei, o stațiune turistică din județul Brașov, debutează Final Four-ul Cupei la masculin.
Oltenii nu au avut noroc la tragerea la sorți, pentru că în semifinale vor juca împotriva campioanei CVM Tomis Constanța, formație care în acest sezonul nu a suferit nici o înfrâgere. Meciul de astăzi are loc la ora 19.45, partida fiind precedată de cealaltă semifinală, CSVM Zalău – Dinamo Bucureşti (ora 17.00). Ambele partide sunt transmise de Digisport3.
Un cotidian local din Constanța, Telegraf Online, a scris ieri că echipa campioană va aborda Cupa României, competiție pe care a câștigat-o și sezonul trecut, cu un lot restrâns, alcătuit din doar zece jucători, după ce doi dintre jucătorii străini, universalul Ventzislav Simeonov și extrema Stanislav Petkov, au decis să plece de la echipă, nemulțumiți de întârzierile salariale, iar juniorul Adrian Aciobăniței este plecat în Turcia, la turneul final al Campionatului European.
Delegația craioveană a plecat ieri spre Cheile Grădiștei, iar aseară jucătorii pregătiți de Dan Pascu și Claudiu Mitru au făcut un antrenament de acomodare cu sala.
Pascu a spus ieri pentru GdS că echipa va încerca să joace cel mai bun volei, fără să fie prea mult interesată de problemele adversarei. „Nu mă interesează că au probleme cei de la Constanța. Sunt o echipă cu restanțe financiare față de jucători, dar, dacă au stat până acum așa, nu mai rezistă două săptămâni să joace la Cupa României, apoi finala campionatului? Ar cântări mult la CV pentru ei să cucerească un trofeu. Noi ne vom juca șansa până la capăt și încercăm să ne impunem. Am toți jucătorii la dispoziție, chiar și pe Florin Voinea, care a avut ceva probleme, și ne dorim să ne calificăm în finală“, a declarat tehnicianul echipei craiovene.
Învinsele din partidele de astăzi vor pleca acasă, deoarece nu se mai joacă finala mică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS