12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Alb-albaștrii au făcut spectacol cu Universitatea Cluj

Fotbal – Alb-albaștrii au făcut spectacol cu Universitatea Cluj

Thaer Bawab (la minge) a şutat fără speranţe pentru Veselovski, deschizând scorul în meciul cu Universitatea Cluj (foto: Alexandru Vîrtosu)
Thaer Bawab (la minge) a şutat fără speranţe pentru Veselovski, deschizând scorul în meciul cu Universitatea Cluj (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 3-0 în partida susținută astăzi, pe stadionul „Extensiv”, în compania Universității Cluj, contând pentru etapa a 25-a din Liga I. Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 23 prin Bawab, care a trecut ca prin brânză prin defensiva ardeleană și l-a executat pe Veselovski cu un șut de la zece metri. Gruparea din Bănie şi-a majorat diferenţa în minutul 42, Târnăcop a centrat de pe dreapta, iar Nuno Rocha a reluat cu capul, de la opt metri, sub transversală. Atacantul african a bifat „dubla” în minutul 72, când a fost servit excelent de Brandan cu o pasă, l-a întors pe Neag și a șutat imparabil de la 12 metri. CSU și-a trecut în cont și o bară, Vătăjelu nimerind transversala cu o „torpilă” de la aproximativ nouă metri lateral stânga (’61).

CS Universitatea Craiova: Bălgrădean – Achim (’76, Dumitraș), Frăsinescu, Acka, Vătăjelu – Madson, Brandan – Băluță, Bawab (’84, Ivan),  Târnăcop – Rocha (’80, Herghelegiu). Antrenori: Emil Săndoi, Sorin Cârțu.

Universitatea Cluj: Veselovski – Ciupe, Skvorc, Neag, Bambara – Cristocea, Ceppelini – Gravenberch (’76, Van der Broek), Castillon (’62, Lemnaru), Viveiros – Lungu (’57, C. Munteanu). Antrenor: Adrian Falub.

Cartonașe galbene: Vătăjelu / Skvorc, Viveiros, Neag.

Cartonaș roșu: Ceppelini ‘9.

Au arbitrat: Robert Dumitru – Marius Nicoară, Sebastian Stoianof; Denis Haidiner.

Observatori: George Ionescu, Constantin Stătescu.

În urma acestui succes, CS Universitatea Craiova a urcat pe locul trei în clasament, iar sâmbătă, de la ora 16.30, va evolua pe terenul echipei ASA Târgu Mureş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS