21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM nu mai poate pierde locul patru

SCM nu mai poate pierde locul patru

Mădălina Zamfirescu (în tricou alb) şi colegele sale s-au impus în meciul de la Constanţa
Mădălina Zamfirescu (în tricou alb) şi colegele sale s-au impus în meciul de la Constanţa

Echipa feminină de handbal SCM Craiova şi-a asigurat locul patru la finalul sezonului regulat al Ligii Naţionale, după ce a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Neptun Constanţa cu scorul de 27-24 (15-12), în penultima etapă din retur. Pentru formaţia craioveană a marcat chiar şi portarul Ionica Munteanu, celelalte goluri fiind înscrise de Ianași 2, Zamfirescu 2, Tănăsie 5, Tiron 7, Lazarin 2, Florica 3, Tomescu 2, Cioaric 3.
După cea de-a 16-a victorie stagională, elevele lui Relu Roşca şi Gheorghe Sbora au acumulat 49 de puncte, cu cinci mai mult decât echipa de pe locul cinci, HCM Roman, pe care o va întâlni în prima fază din play-off. Oltencele vor avea avantajul terenului propriu, în sensul că vor disputa mai multe jocuri acasă.
Cealaltă formaţie olteană, HCM Vâlcea, a fost învinsă vineri, pe teren propriu, de Dunărea Brăila, cu scorul de 24-23, şi ocupă locul nouă, cu 29 de puncte, la două puncte distanţă de locul opt, ocupat de CSM Ploieşti. În ultima etapă a returului, programată în 21 aprilie, SCM Craiova va primi vizita formaţiei Corona Braşov, iar HCM Râmnicu Vâlcea va înfrunta HC Zalău, în deplasare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS