14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Săndoi: Sperăm să urcăm în continuare în clasament

Fotbal – Săndoi: Sperăm să urcăm în continuare în clasament

Emil Săndoi și Thaer Bawab știu că îi așteaptă un meci greu cu Universitatea Cluj (foto: Alexandru Vîrtosu)
Emil Săndoi și Thaer Bawab știu că îi așteaptă un meci greu cu Universitatea Cluj (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi o conferință de presă în care antrenorul Emil Săndoi și mijlocașul Thaer Bawab au prefațat partida cu Universitatea Cluj, programată mâine, de la ora 17.00 (Digi Sport / Dolce Sport), pe stadionul „Extensiv”, contând pentru etapa a 25-a din Liga I.

„Întâlnim o echipă care este în revenire de formă, uitându-ne la ultimele rezultate. Chiar dacă ultimul joc, cu CFR Cluj, nu a fost spectaculos, aș putea spune că a fost chiar plictisitor, au reușit să meargă în finala Cupei României, ceea ce este o performanță, și au câștigat un meci important acasă cu Rapid. Este o echipă cu un moral bun acum. Ar fi foarte important pentru noi să câștigăm, pentru că ne-am consolida puțin locul patru și chiar am putea urca pe trei. Sperăm să urcăm în continuare în clasament”, a spus Emil Săndoi, care nu va miza în acest joc pe Alex Mateiu, suspendat.

„Sper să marchez și cu Universitatea Cluj, să facem un joc la fel de bun ca în tur și să obținem victoria. Este o echipă bună, cu suporteri mulți și ar fi păcat să meargă în Liga a II-a. Mi-aș dori să câștigăm, dar ei să se salveze apoi de la retrogradare”, a punctat Thaer Bawab.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS