12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Municipalii” au aflat ce-i victoria

„Municipalii” au aflat ce-i victoria

ACS Viitorul Municipal Craiova a bifat vineri prima victorie din campionat, după ce s-a impus cu scorul de 1-0, la Işalniţa, în faţa formaţiei arădene CS Ineu, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a din Liga a III-a, seria 4. Golul prin care trupa lui Victor Naicu a spart gheaţa a fost reuşit de Marian Borneci, cu un şut de la 30 de metri (’8).

„A fost un meci greu, aşa cum mă aşteptam, dar l-am controlat şi nu s-a pus problema câştigătoarei. Victoria a fost cât se poate de clară. În repriza secundă am avut patru, cinci şuturi bune, ce-i drept şi cu ajutorului vântului, şi era de aşteptat să câştigăm şi noi, pentru că în retur chiar am jucat bine. Dacă s-ar termina acum campionatul am fi salvaţi de la retrogradare, pentru că am mai depăşit o echipă în clasament, suntem pe 11. Am terminat meciul cu opt jucători sub 21 de ani, ceea ce e mare lucru. Mai mult, Borneci, autorul golului, nu a împlinit 18 ani şi îi prevăd un viitor frumos. Are tupeu băiatul ăsta. Sperăm să continuăm panta ascendentă”, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

Pentru ACS Viitorul Municipal Craiova au evoluat următorii: Surdu – Nuţă, Chircan, Istudor, D. Mihai – Borneci, Ţucă (’61, Flori) – L. Scarlat, Al. Stoica (’89, Pitulice), Poenaru (’71, Buşică) – C. Scarlat (’75, Sârmon).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS