8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii i-au pus gând rău „Bătrânei Doamne“

Filieșenii i-au pus gând rău „Bătrânei Doamne“

Nicușor Neacșu (la minge) și colegii săi vor victoria cu UTA (foto: Alexandru Vîrtosu)
Nicușor Neacșu (la minge) și colegii săi vor victoria cu UTA (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația CSO Filiași va întâlni astăzi, de la ora 17.00, la Braloștița, pe UTA Bătrâna Doamnă, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a din Liga a III-a, seria 4. Fără înfrângere în returul campionatului, gruparea olteană ocupă locul cinci în clasament și dorește să continue ascensiunea, deși recunoaște că lotul arădenilor este mult mai valoros. „Traversăm o perioadă foarte bună, am remizat pe terenul liderului, Național Sebiș, am învins acasă pe Vulturii Lugoj și am făcut egal cu Millenium Giarmata, trei dintre echipele puternice ale seriei, și asta ne dă încredere că putem obține un rezultat bun și cu UTA. Întâlnim o echipă cu tradiție în fotbalul românesc, cu jucători foarte buni, care au evoluat la Liga I, unii dintre ei fiind plătiți cu salarii de 2.000 de euro, ceea ce în Liga a III-a înseamnă enorm, și trebuie să recunoaștem că nu suntem favoriți în acest meci, chiar dacă jucăm pe teren propriu. Gigi Ciurea și băieții au pregătit foarte bine acest duel, sunt dornici de victorie, și nu ne rămâne decât să sperăm că va fi bine la sfârșit. Nu avem probleme de lot, toată lumea e cu banii la zi, așa că trebuie să jucăm și să încercăm să scoatem maximum de la acest meci“, a spus directorul sportiv al CSO Filiași, Florin Spânu, în cadrul emisiunii „Repriza de Sud” de la alege.tv și Radio Sud. „Mi-a fost teamă că UTA va veni cu o galerie numeroasă, pentru că aveam probleme în a le găsi un loc pe stadion. La Braloștița există o singură tribună și exista posibilitatea să intre în conflict cu susținătorii noștri, dar am fost informați că vor veni doar zece suporteri arădeni și așa se rezolvă ușor problema. Să știți că filieșenii s-au mobilizat bine, vor veni în număr mare la meci, pentru că nu se știe când o să mai jucăm împotriva unei echipe cu tradiție precum UTA“, a completat oficialul grupării doljene.

Jucătorii sunt optimiști

La rândul său, mijlocașul Alexandru Duriță, una dintre speranțele echipei din Filiași, a afirmat că își dorește foarte mult o victorie contra arădenilor: „Știm că ne așteaptă un meci greu, dar tot timpul te mobilizezi mai bine atunci când știi că ai în față niște adversari valoroși. Vom lupta pentru fiecare minge, vom încerca să profităm de orice greșeală a lor și sper să luăm toate cele trei puncte puse în joc“.
În meciul tur, disputat la Arad, CSO Filiași a terminat la egalitate cu UTA, scor 1-1.
Partida de la Braloștița va fi arbitrată de Denis Haidiner (Hunedoara), ajutat de Cristian Ştefan Petrean (Deva) și Alin Gabriel Saraol (Deva), observatori fiind desemnați Luis Moisescu (Severin), respectiv Sorin Sergiu Găman (Târgu Jiu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS