6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii mici, un pic mai buni decât ciprioţii

Tricolorii mici, un pic mai buni decât ciprioţii

Tricolorii mici au trecut cu bine testele cu Dulca la timonă (foto: frf.ro)
Tricolorii mici au trecut cu bine testele cu Dulca la timonă (foto: frf.ro)

Reprezentativa de tineret a României a învins, ieri seară, pe stadionul „Transil” din Târgu Mureş, cu scorul de 1-0, echipa similară a Ciprului, într-un meci amical. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ţâru (’62), care a reluat cu capul din şase metri o centrare a lui Filip.

Selecţionerul României Under 21, Cristi Dulca, a mizat pe următorii jucători: Brănescu – Hodorogea (’46, Manea), Ţâru, Boldor, Filip (’90+2, Aniţoiu) – Tăbăcariu (’73, Nedelcu), Ion – Cerlincă (’63, Rotariu), Bumba (’72, Tudorie), Popadiuc – Puşcaş.

Acesta a fost al doilea amical disputat de naţionala de tineret în Ardeal în 2015, după ce săptămâna trecută a învins cu 3-0 selecţionata similară a Islandei, acesta fiind meciul de debut pentru Dulca la cârma tricolorilor.

„Faţă de jocul cu Islanda în care am câştigat cu 3-0 nu am avut aceeaşi prospeţime, aceeaşi atitudine. S-au şi schimbat câţiva jucători, dar victoria este foarte importantă. Au fost două succese fără gol primit care ne dau încredere înainte de startul calificărilor, a declarat Cristi Dulca, pentru frf.ro.

Pe 16 iunie, tricolorii debutează în preliminariile CE 2017, găzduit de Polonia, pe teren propriu, în faţa Armeniei.

„Până atunci, îmi doresc ca băieţii să demonstreze la echipele lor de club că evoluează bine şi că merită să îmbrace tricoul naţionalei. Încă nu am făcut analiza în detaliu a adversarilor, nu cunoaştem încă generaţiile noi, aşa că nu pot spune cine este favorit la calificare. Sper să fim noi. Dar, chiar şi aşa, nu vom trata nici un meci de sus, indiferent că adversar va fi Luxemburg sau Bulgaria”, a punctat selecţionerul României U21.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS