21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVolei (m): Pascu: Publicul ne-a ajutat să batem Zalăul

Volei (m): Pascu: Publicul ne-a ajutat să batem Zalăul

Jucătorii craioveni (în alb) au câștigat meciul al treilea, după un set cinci de infarct (foto: Lucian Anghel)
Jucătorii craioveni (în alb) au câștigat meciul al treilea, după un set cinci de infarct (foto: Lucian Anghel)

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova s-a impus aseară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (25-20, 25-20, 18-25, 12-25, 15-13) , în faţa formaţiei CSVM Zalău, în meciul al treilea din semifinalele Diviziei A1.

Astfel, scorul general a devenit 2-1 pentru formaţia din Zalău.

Astăzi, de la ora 19.15 (DigiSport), va avea loc meciul al patrulea, tot în Polivalenta din Bănie.

Oltenii au nevoie de victorie pentru a duce disputa în decisiv.

Antrenorul oltenilor, Dan Pascu, a spus la finalul partidei că spectatorii craioveni au purtat echipa SCM-U spre victorie: „A fost un nou thriller în disputele dintre noi și Zalăul. Până la urmă trebuie apreciat spectacolul care a avut loc astăzi. Nu am văzut niciodată în acest campionat o galerie și un public inimos. Așa cum la Zalău, de la 2-0 pentru noi, spectatorii au ajutat echipa gazdă să câștige, astăzi, în setul cinci, publicul a fost în picioare, ne-a încurajat și am câștigat pe merit. Trebuie să refacem echipa cât mai repede pentru meciul următor. După 2-0 pentru noi, Zalăul nu a cedat. Băieții noștrii s-au mobilizat în setul cinci, au făcut față efortului pe final de meci și asta îmi dă încredere”.

Deja se ştie prima finalistă. Este vorba despre campioana en-titre Tomis Constanta, care a trecut de Dinamo Bucureşti, cu scorul general de 3-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS