10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportȘapte medalii pentru mărșăluitorii craioveni

Șapte medalii pentru mărșăluitorii craioveni

Echipa feminină de tineret de la CSM Craiova a devenit campioană națională
Echipa feminină de tineret de la CSM Craiova a devenit campioană națională

Mărșăluitorii craioveni au obținut șapte medalii la Campionatul Național (seniori, tineret, juniori 1, 2, 3) desfășurat duminică la Reșița.
Atleții de la CSM Craiova au cucerit cinci medalii, iar cei de la Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“ au urcat pe podium de două ori.
Singura medalie de aur pentru delegația din Bănie a fost obținută de echipa feminină de tineret de la CSM Craiova, alcătuită din sportivele Liliana Manolache, Neli Arvatu și Alina Bățila. Aceeași echipă a urcat pe treapta a treia a podiumului la senioare, în timp ce prima echipă de la CSM, alcătuită din Claudia Ștef, Alina Nițuleasa și Andreea Artimon, a obținut medalia de argint. La individual senioare, multipla campioană Claudia Ștef a încheiat cursa de 20 de kilometri pe locul doi, fiind devansată de Andreea Arsine, o botoșăneancă de 26 de ani, care a reprezentat CSU Galați. Arsine a câștigat concursul cu timpul 1.36:29, în timp ce Claudia Ștef a parcurs distanța cu timpul 1.38:08.

Claudia Ștef a cucerit două medalii de argint la Reșița
Claudia Ștef a cucerit două medalii de argint la Reșița

Tot medalie de argint au obținut Elena Costea (CSM, junioare 3) și Florentin Odină (LPS „Petrache Trișcu“, juniori 3), în timp ce echipa de junioare 3 de la „Trișcu“ (Laura Angeli Brotac, Ana Maria Dunga, Ionela Ștefan) s-a clasat pe locul trei. Campionatul Național de marș a reunit 172 de sportivi de la 21 de cluburi.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS