21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliștii craioveni, însetați de victorie

Voleibaliștii craioveni, însetați de victorie

Voleibalistele de la SCM-U Craiova vor juca mâine, de la ora 18.00,în sala „Ion Constantinescu”, împotriva celor de la Penicilina Iaşi pentru evitarea retrogradării. Play-out-ul a început săptămâna trecută, iar voleibalistele din Bănie au debutat promiţător, cu două victorii obținute la Iași. Dacă nu vor câştiga mâine, fetele de la SCM-U Craiova au programat alt meci duminică, de la ora 18.00, tot pe teren propriu. Partida cu echipa de la Iaşi va fi grea, mai ales că şi aceasta se află pe locurile în pericol de retrogradare.
Echipa masculină de volei de la SCM-U Craiova este condusă cu 2-0 la general după primele meciuri cu Zalău din semifinalele campionatului Diviziei A1. Dan Pascu, tehnicianul craiovean al voleibaliştilor și totodată selecționerul României a vorbit ieri despre motivele care au dus la cele două înfrângeri.
Meciurile trei și patru dintre Craiova și Zalău sunt programate luni și marţi, de la ora 19.15, în Sala Polivalentă din Bănie. Jucătorul Bogdan Ene speră într-o revenire a echipei şi are încredere în spectatorii care îi vor susţine.
Atât la feminin, cât și la masculin, în această fază se joacă după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS