22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMinifotbal - Naționala României, calificată fără joc în semifinalele Cupei Mondiale

Minifotbal – Naționala României, calificată fără joc în semifinalele Cupei Mondiale

Naționala de minifotbal a României, campioana europeană en titre, s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Statele Unite după 3-0 la „masa verde” cu echipa Canadei, în sferturile de finală, informează Agerpres. Site-ul competiției afirmă că echipa Canadei „s-a retras din turneu”, fără a oferi alte amănunte. Partida trebuia să loc joi, la Tulsa (Oklahoma), de la ora locală 20.30 (03,30 în România), iar Canada jucase ultimul meci din grupa C la Flint (Michigan), miercuri.

În semifinalele competiției, una din ce în ce mai contestată din cauza problemelor organizatorice, Brazilia, învingătoare cu 7-3 în fața Cehiei, va întâlni Mexicul, care a surclasat cu 12-0 El Salvador. România va juca în penultimul act cu învingătoarea dintre echipa Statelor Unite și a Germaniei, sfert de finală care este programat, vineri, la Tulsa. Ambele semifinale sunt programate sâmbătă, la Chicago.
În Grupa B, România a reușit două victorii, 21-0 cu India și 7-2 cu Germania, fiind învinsă de Mexic, cu 7-3. Canada obținuse doar o victorie în Grupa C, 10-6 cu Serbia, remizând cu Rusia, 6-6, și pierzând în fața Braziliei, cu 4-7.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS