17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii sunt gata de provocarea Viitorului

Gorjenii sunt gata de provocarea Viitorului

Mihai Roman (în alb) speră să devină golgheterul României în acest sezon (Foto: panduriics.ro)
Mihai Roman (în alb) speră să devină golgheterul României în acest sezon (Foto: panduriics.ro)

După ce le-a demolat pe Dinamo și Steaua, administrându-le înfrângeri cu scoruri identice, 3-1, Pandurii Târgu Jiu se pregătește de o nouă bătălie importantă în Liga I, urmând să întâlnească astăzi, de la ora 14.00 (Digi Sport), la Chiajna, pe FC Viitorul.
Antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu, a rămas cu picioarele pe pământ și le-a reamintit elevilor săi că obiectivul este departe de a fi îndeplinit și că doar cele trei puncte puse în acest joc l-ar mulțumi pe deplin.
„Traversăm o perioadă bună, care sper să continue. Sigur, ne-am entuziasmat toții la victoriile cu Dinamo, din Cupa Ligii, și cu Steaua, însă și la jocul cu Steaua nu am făcut decât să acumulăm cele trei puncte puse în joc, nimic mai mult. Suntem încă departe de necesarul de puncte care să ne asigure îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Jucăm din trei în trei zile, nu ne este ușor, dar avem destui jucători la dispoziție și eu cred și mizez pe toți. Mă bucur că echipa a început să fie mai mediatizată, ne ia lumea în serios, iar în tur nu se prea întâmpla asta din cauza rezultatelor. În privința disputei cu Viitorul, în primul rând condițiile în care vom juca sunt speciale și mă refer la suprafață, cu care nu suntem familiarizați, și vom încerca să ne adaptăm cât mai repede cu sinteticul, ca să putem să ne impunem jocul și să adunăm toate cele trei puncte puse în joc. Vom întâlni un adversar care arată tot timpul mult entuziasm în joc, cu jucători tineri, dar cu mult potențial, strânși în jurul a doi, trei fotbaliști experimentați. Acest club propune an de an jucători tineri care scot capul în fotbalul mare, are un joc ofensiv, spectaculos și fac rezultate bune. Nu ne așteptăm să avem un joc ușor, ba dimpotrivă. Trebuie să avem grijă de imaginea care ne-am construit-o în ultimul timp, trebuie să ne respectăm și să continuăm parcursul foarte bun de până acum. Pregătim jocul la victorie, dar vom vedea ce va fi, în funcție de cum va decurge jocul, poate ne mulțumim și cu un punct“, a declarat Edi Iordănescu înainte de plecarea spre București.

Mihai Roman: Titlul de golgheter este o țintă pentru mine

Atacantul craiovean Mihai Roman a declarat că se simte excelent la Pandurii și nu se gândește la plecare, ci la titlul de golgheter al României, el având până acum zece reușite. „Meciul cu Viitorul va fi foarte greu, dar trebuie să-l câștigăm neapărat. Acum suntem bucuroși că în decurs de câteva zile am reușit să o învingem și pe Dinamo și pe Steaua, și nu multe echipe reușesc acest lucru. Mergem la Chiajna cu gândul să luăm toate cele trei puncte puse în jocul cu Viitorul, care are o echipă tânără și bună. Sperăm să ne facem jocul și să câștigăm. Nu mă gândesc la plecare acum, sunt la Pandurii și vreau să înscriu cât mai multe goluri și să-mi ajut echipa. Vom vedea dacă vor fi oferte din străinătate și le vom analiza dacă apar. Sigur că titlul de golgheter este o țintă pentru mine și încerc să-mi fac treaba cât mai bine și dacă se poate să și înscriu. Mi-am propus să marchez în acest retur zece goluri și sper să fiu pe acolo. La echipa națională mă gândesc tot timpul. E foarte bine că am fost în vederile selecționerului și sper ca prin evoluțiile mele de la Pandurii să-i mai atrag atenția domnului Anghel Iordănescu“, a afirmat Mihai Roman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS