21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Slătinenii au trecut greu de FC Bihor

Fotbal – Slătinenii au trecut greu de FC Bihor

FC Olt Slatina a avut parte de un meci mult mai greu decât s-a așteptat în compania orădenilor de la FC Bihor, gruparea alb-vișinie impunându-se cu 2-0 în confruntarea de astăzi, de pe stadionul „1 Mai”, din etapa a 20-a a Ligii a II-a, seria 2. Slătinenii au deschis scorul prin Gligor (52), care a executat perfect o lovitură liberă, un corner mai scurt, de pe partea dreaptă, iar Mihai Căpățână a majorat diferența în ultimul minut regulamentar, finalizând cu un șut de la 16 metri un contraatac inițiat de Verdeș și Rogoveanu.

De menționat că arbitrul întâlnirii a anulat câte un gol de fiecare echipă. Primul i-a aparținut lui FC Olt, Vasile Gheorghe a pătruns pe partea stângă, a centrat în fața porții, iar Fâșie a reluat cu capul, însă tușierul de pe acea parte a semnalizat poziție de offside (54). Al doilea a fost al oaspeților (72), Pop a reluat din fața porți o minge ce inițial lovise bara, însă poziția sa nu a fost regulamentară.

FC Olt: Nuno Claro – Anghelina, Fâşie, Gligor, Covalschi (38, Giurcă) – Ignea, V. Gheorghe – Bardu, Fl. Ştefan (73, M. Căpățână), Rogoveanu – Verdeş (90+2, Curtuiuș). Antrenor: Dan Oprescu.
FC Bihor: Fildan – Lețan, Fl. Lazăr, Pascariu, Ţoca – Haş, Bactăr (60, Ember), Fl. Pop, Sorian – Andor (56, Ludușan), Zs. Lukacs (46, Cigan). Antrenor: Călin Cheregi.
Cartonașe galbene: Ștefan / Țoca, Haș, Bactăr.
Au arbitrat: Andrei Lucian Ţiţii – Alexandru Mihăilă, Ramona Doriana Bunget.
În urma acestui rezultat, FC Olt Slatina a rămas pe locul trei în clasament, având 27 de puncte, primele două poziții fiind ocupate de ACS Poli Timișoara (38 de puncte), respectiv Metalul Reșița (36).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS