21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSU Craiova nu a avut "gaz" nici pentru Mediaș (UPDATE)

Fotbal – CSU Craiova nu a avut „gaz” nici pentru Mediaș (UPDATE)

Târnăcop a reuşit un gol frumos contra Mediaşului
Târnăcop a reuşit un gol frumos contra Mediaşului

CS Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată sâmbătă, pe stadionul „Extensiv”, în compania echipei Gaz Metan Mediaș, contând pentru etapa a 21-a din Liga I. Alb-albaștrii au deschis scorul prin Târnăcop (’16), cu un șut de la 12 metri lateral stânga, după o centrare a lui Băluță, respinsă greșit de Pleșca. În minutul 38 Nuno Rocha a marcat cu un șut din marginea careului mare, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Oaspeții au reușit să restabilească egalitatea în minutul 65, prin Llullaku, acesta reluând de la câțiva metri, după o centrare din corner, de pe partea dreaptă.

De menţionat că la pauza meciului luptătorul K1, „Pitbull” Atodiresei, a cântat câteva versuri din „Oltenia Eterna Terra Nova” şi a invitat publicul la gala K1 de luni seară, de la Sala Polivalentă.

"Pitbull" Atodiresei a susţinut-o pe CS Universitatea Craiova în meciul cu Gaz Metan Mediaş (Foto: Alexandru Vîrtosu)
„Pitbull” Atodiresei a susţinut-o pe CS Universitatea Craiova în meciul cu Gaz Metan Mediaş (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova: Bălgrădean – Achim, Frăsinescu (’76, Izvoranu), Acka, Vătăjelu – Mateiu, Brandan – Băluță (’82, Briceag), Bawab, Târnăcop (’68, Herghelegiu) – Nuno Rocha. Antrenori: Emil Săndoi, Sorin Cârțu.

Gaz Metan Mediaș: Pleșca – R. Zaharia, Abrudan, Sg. Muth, R. Szilagy – Velazquez – Figliomeni (’49, Llullaku), De Oliveira (’88, Cristea), Tahar, C. Petre (’74, Roberto) – Medeiros. Antrenor: Dan Matei.

Cartonașe galbene: Achim, Mateiu / Abrudan, De Oliveira, Velazquez.

Au arbitrat: Dragoș Istrate – Andrei Constantinescu, Vlad Bârleanu.

Observatori: Cornel Fecioru, Paul Cazan.

 

Declaraţii după meci:

Emil Săndoi, antrenor CS Universitatea: „Suntem supăraţi după acest egal, ne-am fi dorit toate punctele. Faţă de partidele precedente, acum ne-am creat ocazii de poartă, am fost mai periculoşi. Nuno Rocha a avut două şanse, la fel şi Băluţă, iar Acka dacă ar fi nimerit poarta alta ar fi fost soarta punctelor. Din păcate, pe o greşeală de poziţionare, de marcaj, am primit gol şi am fost egalaţi nemeritat după cursul jocului. Nu ne rămâne decât să-i felicităm pe adversari pentru modul cum şi-au apărat şansele. Ne-am dorit şi chiar am fi meritat victoria, dar acesta este fotbalul. Trebuie să o recunoaştem, în unele momente construcţia a lăsat mult de dorit. Şi, deşi ne-am creat destule faze de gol, am avut o lipsă de inspiraţie în faţa porţii adverse. Vor urma două partide grele în care vom încerca să recuperăm punctele pierdute astăzi. Frăsinescu va face un consult în această seară, sperăm să fie vorba de o contractură şi nu de ruptură, dar, mai mult ca sigur, nu ne vom putea baza pe el pentru următoarele două jocuri“.

Sorin Cârţu şi Emil Săndoi nu credeau că elevii lor vor obţine doar un punct cu ardelenii (foto: Alexandru Vîrtosu)
Sorin Cârţu şi Emil Săndoi nu credeau că elevii lor vor obţine doar un punct cu ardelenii (foto: Alexandru Vîrtosu)

Sorin Cârţu, director tehnic al CS Universitatea: „E un rezultat nedrept, ţinând cont de modul în care s-a desfăşurat partida, în special prima repriză. Nu am avut nici un meci până acum, nici în tur, nici în retur, în care să avem atâtea posibilităţi să ne desprindem de adversar. Să facem 2-0 sau chiar 3-0, n-ar fi mirat pe nimeni. Până la urmă a fost faza aceea în care ne-au egalat, pe greşeli tactice ale unor jucători. Vor şi plăti pentru asta, pentru că nu gândim degeaba o anumită strategie, ca în timpul meciului să o uităm. Erau jucători care trebuiau să aibă anumite poziţii, care ar fi preîntâmpinat acea combinaţie. Sunt două puncte pierdute, putem spune asta fără nici o reţinere. Pentru că am avut atâtea momente să ne desprindem şi nu le-am exploatat. Suntem tot neînvinşi, un punct este un punct, îl aduni, nu-l scazi“.

Târnăcop a aprins speranţa în tabăra alb-albastră, dar victoria nu a mai venit (foto: Alexandru Vîrtosu)
Târnăcop a aprins speranţa în tabăra alb-albastră, dar victoria nu a mai venit (foto: Alexandru Vîrtosu)

Ionuţ Târnăcop, mijlocaş CS Universitatea: „Normal că nu ne mulţumeşte rezultatul, trebuia să câştigăm. Ne propunem să terminăm campionatul fără înfrângere!”, a precizat fotbalistul.

Mai multe amănunte, în GdS de luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS