16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pantera“ Tănasie nu luptă în gala de la Craiova

„Pantera“ Tănasie nu luptă în gala de la Craiova

Sorin „Pantera“ Tănasie a susţinut primul său meci de MMA în luna ianuarie a anului trecut, când l-a învins în Polivalenta din Bănie pe bucureşteanul Cristian Nicolae
Sorin „Pantera“ Tănasie a susţinut primul său meci de MMA în luna ianuarie a anului trecut, când l-a învins în Polivalenta din Bănie pe bucureşteanul Cristian Nicolae

Pugilistul craiovean Sorin „Pantera“ Tănasie nu va putea urca în cușcă pe 16 martie, atunci când în Sala Polivalentă din Craiova este programată gala de MMA RXF 17. Fostul campion european la box a suferit o accidentare la mâna stângă și nu vrea să riște ca afecțiunea să se agraveze. „M-am lovit la mâna stângă la sparring și nu pot lupta în gala de MMA de la Craiova. Îmi e frică de o accidentare mai gravă“, a spus vineri Sorin Tănasie pentru GdS. Sportivul de 33 de ani urma să îl înfrunte în cușcă pe ungurul Omar Hamodi, cel care în luna decembrie a anului trecut a fost învins, prin KO, în doar trei secunde, de către Ionuț „Pitbull“ Atodiresei.

Boboc, față în față cu Tolea Ciumac

În absența lui Tănasie, publicul craiovean va putea încuraja alt craiovean, Florin Boboc, care va lupta cu celebrul Tolea Ciumac.
Oltenia va mai fi reprezentată de alți doi luptători, ambii din Drobeta Turnu Severin. Este vorba despre Diana Belbiță și Alexandru Vâlceleanu. Și „Pitbull“ Atodiresei va urca în cușcă pe 16 martie la Craiova, urmând să-l întâlnească pe azerul Samir Aliev.
Sebastian Vieru, promotorul brașovean care organizează gala RXF 17, în parteneriat cu Ionuț Pucă de la Power Gym Craiova, crede că luptătorii care vor veni în inima Olteniei vor crea un show de excepție. „RXF revine după un an în Cetatea Băniei cu un show de excepție. Vor fi 11 meciuri, dintre care două între fete. Vor reintra în cușcă sportivi cu mare priză la public, luptători renumiți din țară și de peste hotare, legende ale sporturilor de contact, care îi vor acapara pe spectatori cu spectaculozitatea și complexitatea show-urilor de lupte în cușcă“, a spus Vieru.
Nu vor lipsi Cristian Mitrea, primul campion al greilor din MMA-ul autohton, veteranul bucureştean Marius Tiță şi campionul categoriei 95 kg, Adrian Preda, trei dintre cei mai populari şi mai apreciaţi luptători RXF, Ionuț „Pitbull“ Atodiresei și Robert Orbocea, sportivi care au devenit celebri în lume prin cele mai rapide KO-uri văzute vreodată într-o competiţie de MMA. Un meci de mare interes va fi cel dintre Adrian Sturzu şi Dinu Bucaleț, sportivi neînvinși în galele RXF, care se vor înfrunta pentru centura categoriei 70 kg.
Biletele pot fi procurate de la Sala Polivalentă Craiova și prin rețeaua Eventim, iar prețurile încep de la 15 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS