13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au luat un punct cu Ceahlăul

Pandurii au luat un punct cu Ceahlăul

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată vineri seară, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, contând pentru etapa a 20-a din Liga I. Moldovenii au deschis scorul în minutul 54 prin Sialmas, care a şutat de la 12 metri, uşor lateral dreapta, la colţul lung al lui Gliwa. Oltenii au restabilit egalitatea rapid, în minutul 59, Matulevicius înscriind cu un şut sec din mijlocul careului mare, după o combinaţie frumoasă cu Răduţ, revenit în garnitura gorjeană după o lungă perioadă de inactivitate, cauzată de o accidentare.

Ceahlăul: Calancea – Markovic, Ichim, Aldea, Slavickas – Wellyson (’23, Tăbăcariu), Nagy (’46, Ştefănescu), Gorea – Margină, Cârjan, Sialmas (’69, Popadiuc). Antrenor: Ze Maria.
Pandurii: Gliwa – Pleaşcă, Cordoş, Vasiljevic, Momcilovic – Pintilii, Anton (’57, M. Roman) – Răduţ (’85, Unguruşan), Nistor, Nicoară – Matulevicius (’73, Eric). Antrenor: Edi Iordănescu.
Cartonaşe galbene: Aldea / Pleaşcă, Matulevicius, Nicoară, Pintilii, Unguruşan.
Au arbitrat: Iulian Dima – Iulian Radu, Vlad Bârleanu; Ionuț Coza.
Observatori: Nicolae Marodin, Mihai Stancu.

„Condiţiile în care s-a jucat acest meci anulează orice plus de calitate. Din punctul meu de vedere, eram echipa cu calitate superioară, echipa care controlează jocul, dar în condiţiile acestui teren, se pune în pericol integritatea jucătorilor. Nu ne-a convenit acest joc de luptă, dar regulile nu se respectă. Trebuie să beneficiem de aceste instalaţii, nu e normal să nu poţi lega două pase. Mergem înainte, felicit băieţii pentru implicare, mergem înainte, până la urma urmei e un punct”, a spus Iordănescu la Digi Sport. „Noi am avut prezenţă bună în careu, am ratat. Mihai Roman trebuia să tragă pe colţ la ultima fază, portarul nu avea timp de reacţie. Mergem înainte, dar am primit gol pe un fond de joc care ne aparţinea. Trebuia să sărim faza construcţiei, dacă terenul era bun, câştigam cu siguranţă. Nu am niciun regret că nu l-am băgat pe Roman, sunt multe meciuri într-un timp scurt, deci mizez pe acest sistem de rotaţie pentru că avem soluţii şi de pe banca de rezerve”, a încheiat tehnicianul Pandurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS