15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbi oltenesc în liga secundă

Derbi oltenesc în liga secundă

Oficialii grupării FC Olt Slatina nu au reușit să-i convingă pe conducătorii FRF cu privire la amânarea meciului cu CSM Vâlcea din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, astfel că derbiul Olteniei din etapa a 18-a din Liga a II-a, seria 2, se va desfășura conform programării, mai exact sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „1 Mai“.

„Meciul cu Vâlcea va fi echilibrat, dar mult mai greu decât cel de la Mioveni. Obiectivul nostru este victoria“, a declarat antrenorul slătinenilor, Dan Oprescu, după amicalul pierdut la mijlocul săptămânii în fața prim-divizionarei A CS Universitatea Craiova.
„Vom întâlni o echipă bună a seriei, dar asta nu înseamnă că plecăm cu şansa a doua și nici cu capul plecat. Mergem să luăm toate cele trei puncte. Au o echipă agresivă, dovadă că au învins la Piteşti pe CS Mioveni. Acum au prins aripi. Poate ne privesc de sus şi noi trebuie să profităm de aceast lucru“, a declarat mijlocașul vâlcenilor, Alex Ionescu, pentru site-ul oficial.
Derbiul Olteniei din B va fi arbitrat de Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti), ajutat la cele două tușe de Romică Bîrdeş (Piteşti) și Ionuţ Marius Bobe (Videle), rezervă fiind Marius Chițu (Târgovişte). Observatori au fost desemnați Lucian Măiereanu (Braşov) și Viorel Leşeanu (Giurgiu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS