16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDacian Varga: Rămân susținătorul Craiovei

Dacian Varga: Rămân susținătorul Craiovei

Dacian Varga şi-a încheiat conturile cu CSU Craiova (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Dacian Varga şi-a încheiat conturile cu CSU Craiova (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Cooptat în returul sezonului 2013-2014 pentru tehnicitatea și experiența sa, Dacian Varga a pus umărul la promovarea CS Universitatea Craiova pe prima scenă, evoluând în 11 partide (851 de minute), însă vara trecută a intrat în dizgrația conducerii și a fost trimis la echipa a doua. Varga a fost reabilitat de Jerry Gane și a promis că va fi băiat cuminte și muncitor, s-a ținut și de cuvânt, dar odată cu venirea la cârma echipei a cuplului de tehnicieni Emil Săndoi – Sorin Cârțu a evoluat mai mult din postura de rezervă în Liga I. Astfel, a strâns doar 198 de minute în tricoul alb-albastru, mai exact 64 în Cupa României (FC Caransebeş) și 134 în Liga I (Astra – 40, Universitatea Cluj – 32, Chiajna – 60, Rapid – 2), nereușind să-și treacă numele pe lista marcatorilor. Deși a fost utilizat în aproape toate partidele amicale din Antalya, Varga nu a bifat nici un minut în retur, iar asta a condus la rezilierea contractului, eveniment ce s-a petrecut ieri. „Clubul nostru anunţă încetarea colaborării cu jucătorul Dacian Varga. CS Universitatea Craiova îi mulţumeşte lui Dacian Varga pentru aportul său la promovare şi întreaga activitate desfăşurată şi îi doreşte mult succes în carieră“, se arată în comunicatul CSU.

„Dacă nu jucam, ce rost avea să mai stau?“

De partea cealaltă, Dacian Varga a explicat că nu a mai dorit să rămână în Bănie pentru simplul fapt că nu juca, intenționând ca din vară să-și relanseze cariera la altă echipă din Liga I. Mijlocașul de 30 de ani a mărturisit că experiența din Bănie a fost frumoasă, le-a mulțumit suporterilor pentru susținere și le-a urat alb-albaștrilor baftă în obținerea unei clasări pe podium în acest sezon.
„Sunt bine, acasă, la București. Am căzut de comun acord cu clubul să reziliem contractul. Este mai bine așa și pentru mine, și pentru club. Dacă nu jucam, ce rost avea să mai stau la Craiova? Am mai multe oferte și de asta am și plecat, pentru că vreau să joc. Puteam să mai stau la CS Universitatea, pentru că mai aveam contract doi ani și jumătate și puteam să-l duc la bun sfârșit. Am preferat să reziliez și să merg undeva să joc, pentru că de asta m-am făcut fotbalist, nu să stau și să iau banii degeaba. Din țară am ofertele, dar deocamdată stau acasă, îmi va prinde bine o minivacanță, ca să-mi încarc bateriile. Până la vară oricum nu pot să joc, pentru că am reziliat contractul după ce s-a încheiat perioada de transferuri. Pentru mine, CS Universitatea Craiova a însemnat o experiență bună, frumoasă. Nu am să reproșez nimic nimănui. Toată lumea s-a purtat frumos cu mine, inclusiv suporterii m-au susținut. Este un public minunat la Craiova, cu adevărat cunoscător al fenomenului fotbalistic. Rămân susținătorul Craiovei până la vară, când voi semna cu o echipă și le urez băieților să se claseze pe podium“, a declarat Dacian Varga, pentru GdS.
Gruparea olteană a anunțat prețurile biletelor pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş, programat sâmbătă, 14 martie, de la ora 15.30, pe stadionul „Extensiv“, din etapa a 21-a a Ligii I, menționând că suporterii pot comanda online tichetele accesând link-ul de pe site-ul oficial al clubului sau accesând www.biletecsuc.ro. Preţurile biletelor sunt următoarele: tribuna 0: 25 de lei, tribuna 1: 15 lei, tribuna 2: 10 lei, peluză: 5 lei. Biletele online se pot comanda până joi, 12 martie, ora 12.00.

Update: „Ați văzut că zilele acestea unul dintre jucători și-a reziliat contractul, Dacian Varga, acesta și-a exprimat dorința de a activa în altă parte. Varga este un jucător cu mare experiență, iar în numele conducerii tehnice și al jucătorilor vreau să-i urăm multă baftă indiferent de echipa la care se va duce. Îi mulțumim frumos pentru faptul că s-a dedicat acestui grup în perioada în care a stat aici”, a declarat antrenorul CSU Craiova, Emil Săndoi, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS