11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii au bătut-o pe FC Olt cu gândul la Viitorul

Alb-albaștrii au bătut-o pe FC Olt cu gândul la Viitorul

Băluţă a făcut diferenţa în amicalul de la Slatina (foto: Alexandru Vîrtosu)
Băluţă a făcut diferenţa în amicalul de la Slatina (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a câștigat amicalul disputat ieri, pe terenul sintetic din incinta bazei sportive „1 Mai“ din Slatina, scor 2-1 (0-0), în compania divizionarei secunde FC Olt. Gazdele au deschis scorul prin Curtuiuș (‘58), iar alb-albaștrii au replicat prin Andrei Herghelegiu (‘79) și Alexandru Băluță (‘89). De menționat că slătinenii au mai avut o bară în minutul 28, prin Ignea.
Tehnicienii CS Universitatea Craiova, Emil Săndoi și Sorin Cârțu, au utilizat două formule distincte în acest meci, dorind să „aclimatizeze“ toți fotbaliștii cu suprafața de joc, și asta pentru că viitoarea confruntare oficială din Liga I, programată duminică, de la ora 18.00 (Digi Sport), cu FC Viitorul, se va juca pe terenul sintetic de la Chiajna.
CSU Craiova, repriza 1: Brac – Dumitraș, Kay, Izvoranu, Briceag – Marcu, Georgescu, Cârstea, Varga – Sin, Ivan.
CSU, repriza 2: Bălgrădean – Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu – Băluţă, Mateiu, Madson, Târnăcop – Ivan, Herghelegiu.
Și antrenorul gazdelor, Dan Oprescu, a mizat pe formule diferite în cele două reprize, FC Olt pregătind cu această ocazie meciul cu CSM Vâlcea, derbiul Olteniei din runda a 18-a a Ligii a II-a, seria 2, fiind programat sâmbătă, de la ora 11.00.
FC Olt, repriza 1: Nuno Claro – Anghelina, Fasie, Gligor, Covalschi – Ignea, V. Gheorghe, Bardu, Căpățână – Leucuța, Verdes.
FC Olt, repriza 2: Mogoșanu – Bogdanovici, Gherghe, Morariu, Giurcă – Rogoveanu, Rezeanu, Blănaru, Mihaiu – Ștefan, Curtuiuș.

„Se anunţă un meci greu cu Viitorul“

La finalul întâlnirii, directorul tehnic al CS Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, nu a părut interesat de rezultat. „Ne-a interesat să ne facem antrenamentul, să ne obişnuim cu suprafaţa de joc sintetică pe care vom evolua la Chiajna, cu Viitorul“, a spus Cârțu, pentru site-ul oficial.
Din rândul jucătorilor Craiovei, portarul Cristi Bălgrădean a punctat că își dorește victoria la Chiajna, deși este convins că nu va fi un meci ușor contra Viitorului pregătit de Gică Hagi: „Nu am mai jucat de mult timp pe sintetic şi acest amical a fost binevenit. Am căutat să ne putem în practică jocul şi ne dorim ca şi la Chiajna să obţinem un rezultat pozitiv. Se anunţă un meci greu cu Viitorul, mai ales că ne va lipsi căpitanul Pablo Brandan, dar sunt sigur că va fi suplinit cu succes“.

https://www.youtube.com/watch?v=JohOy1QnTjI&feature=youtu.be

Sursa video: csuc.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS