5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Viperele”, doar remiză cu Olimpia Satu Mare

„Viperele”, doar remiză cu Olimpia Satu Mare

CSM Vâlcea nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 2-2, în partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, în compania Olimpiei Satu Mare, contând pentru etapa a 17-a din Liga a II-a, seria 2. „Viperele” au deschis scorul prin Neagoe, care a marcat cu un şut de la şapte metri (’25), dar bucuria nu a durat decât două minute, pentru că Faur a egalat cu o lovitură de cap, după o centrare venită de pe dreapta (’27). Mai mult, oaspeţii au intrat în avantaj în minutul 38, Rus a scăpat singur cu portarul vâlcean Popescu şi a reuşit să-l învingă la a doua încercare. Elevii lui Alexandru Pelici au alergat după egalare, care a venit în minutul 73, Konyeha reluând de la şase metri în vinclu o centrare venită de la Neagoe, stabilind rezultatul final.
CSM Vâlcea: A. Popescu – Samson, Pârvulescu, I. Stoica, Al. Ionescu – Ov. Popescu, Vl. Munteanu (’82, Iordache) – Ad. Popa (’64, Codin), Ad. Neagoe, B. Geantă (’46, Konyeha) – M. Staicu. Antrenor: Alexandru Pelici.
Olimpia Satu Mare: Anca – D. Muntean, Heil, Fl. Mureşan, Iuhas – R. Rus, Onicaş, Villand, Bic (’87, Micaş) – Bujor (’72, Selagea), Faur (’80, Feier). Antrenor: Tiberiu Csik.
Au arbitrat: I. Iugulescu – Ad. Ionescu, Fl. Pucheanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS