5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIonela Dincă şi Cosmin Puia au câştigat Crosul Îndrăgostiţilor

Ionela Dincă şi Cosmin Puia au câştigat Crosul Îndrăgostiţilor

La prima ediţie a Crosului Îndrăgostiţilor au participat  32 de cupluri
La prima ediţie a Crosului Îndrăgostiţilor au participat
32 de cupluri

Prima ediţie a Crosului Îndrăgostiţilor, eveniment găzduit sâmbătă de Parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova, a adunat la start 32 de perechi, care au alergat un kilometru şi jumătate, partenerii fiind „uniţi“ printr-un şnur de mărţişor.
Câştigătoare a fost perechea alcătuită din Ionela Dincă şi Cosmin Puia, podiumul fiind completat de perechile Ionela Preda – Gheorghe Lăpădatu, respectiv Marinela Piringiu-Alexandru Blejdea.
La start s-a aflat şi sportivul special Theo Matican, care a făcut pereche cu colega sa de la CSM Craiova, atleta Alina Istudora Voiculescu.
Fie că a fost vorba de cupluri de îndrăgostiţi sau perechi făcute ad-hoc, toată lumea s-a simţit bine şi s-a bucurat de vremea frumoasă, tocmai bună de făcut mişcare în aer liber.
Premiile, acordate pentru cei de pe podium, dar şi printr-o tombolă au constat în torturi, pizza, cine romantice etc.
Evenimentul a fost organizat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, în colaborare cu Asociaţia Pro EFS Craiova.
„A fost frumos şi distractiv, dar ne-am fi aşteptat să vină mai mulţi participanţi. Fiecare pereche a plecat acasă cu câte un mic cadou. A fost primul eveniment în aer liber din noul an, iar în această primăvară vom continua cu crosurile clasice“, a concluzionat Alina Ionescu, directoarea DJST Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS