17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSpectacol garantat cu Steaua

Spectacol garantat cu Steaua

Vătăjelu (la minge) şi colegii lui vor evolua cu stadionul „Extensiv“ plin contra Stelei (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Vătăjelu (la minge) şi colegii lui vor evolua cu stadionul „Extensiv“ plin contra Stelei (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Parcursul excelent al CS Universitatea Craiova și „foamea“ de fotbal instalată în pauza competițională au făcut ca derbiul cu Steaua, programat duminică, de la ora 15.30 (Digi Sport), pe stadionul „Extensiv“, din etapa a 19-a din Liga I, să se joace cu casa închisă. Oficialii grupării din Bănie au afirmat ieri că toate cele 6.000 de bilete puse în vânzare on-line au fost epuizate. „Astăzi (ieri – n.r.), la ora 12.00, s-a închis casa de tichete on-line, ca să-i zic așa, dar biletele au fost epuizate cu câteva ore bune înainte. Nu se vor mai vinde bilete în ziua meciului în apropierea stadionului, așa cum se întâmpla până acum. Vom juca împotriva Stelei cu casa închisă“, a declarat șeful biroului de marketing al CSU Craiova, Mario Petrișor, pentru GdS.

Beldeanu, bucuros că a „prins“ o invitație

Ținând cont de capacitatea mică a stadionului „Extensiv“, dar și a oficialei, numărul invitațiilor a fost extrem de mic, doar reprezentanții „Craiovei Maxima“ și câțiva angajați ai CSU au primit câte una la marele derbi.
„S-au vândut biletele foarte repede. Inclusiv noi, cei de la club, am avut probleme din acest punct de vedere, pentru că lumea ne asalta să le facem rost, însă noi nu aveam cum și nu înțelegeau că s-au dat pe internet. Noi, cei de la Maxima, a trebuit să ne mulțumim cu câte o invitație, nimic mai mult. Trebuie să înțelegem situația, pentru că stadionul este mic, miza este mare, iar jocul se anunță foarte disputat. Va fi o presiune mare pe steliști, pentru că tribunele sunt mai apropiate de teren. Se va crea o atmosferă pozitivă pentru ai noștri, iar adversarul o să se inhibe într-o oarecare măsură. Premisele sunt bune, echipa vine după o victorie în deplasare, la Târgu Jiu, unde nu câștigă oricine, Steaua vine după o înfrângere acasă, deci noi trebuie să fim cei care dăm tonul să câștigăm meciul. Am mare încredere în băieții noștri și stă în puterile noastre să învingem pe Steaua. Ca pronostic zic 1-0, nici nu mai contează cine marchează“, a declarat Aurică Beldeanu, pentru GdS.

Ungureanu: Nu mă tem de arbitraj

Alt jucător emblematic al Craiovei, Nae Ungureanu, a afirmat că este normal să se joace cu casa închisă și a punctat că nu se teme de arbitraj cât timp alb-albaștrii vor ști să gestioneze jocul. „Putem să o batem pe Steaua, dar va fi un meci foarte greu. La un meci ca ăsta, dacă aveam un stadion de 30.000-40.000 de locuri, toate se umpleau, mai ales după parcursul bun al Craiovei de până acum. În plus, joci cu Steaua București, campioana României, echipă care evoluează constant în cupele europene. Publicul va pune o presiune mare pe steliști pe „Extensiv“ și va fi un ajutor de nădejde pentru CS Universitatea. Nu mă tem de arbitraj, pentru că, dacă nu-i dai ocazia să greșeacă, totul va fi bine. Arbitrii nu mai sunt ca pe timpul nostru, să intre croiți pe teren să… Știu Sorin Cârțu și Emil Săndoi ce au de făcut, cum să-i motiveze pe băieți ca să câștige acest derbi“, a comentat „Roșu“, pentru GdS.

„Negoro” și Tilihoi vor sus în clasament

Nici Nicolae Negrilă și Nae Tilihoi nu concep un rezultat negativ contra Stelei, ambii fiind convinși că jucătorii CS Universitatea Craiova au atuurile necesare să o învingă pe Steaua și să continue asensiunea către locul secund.
„Trebuie să câștigăm cu Steaua, că a avut noroc cu noi data trecută. Steliștii nu mai joacă nimic acum din ce am văzut la televizor cu Rapidul, iar noi suntem în creștere. Echipa care câștigă nu se schimbă de obicei, mă refer la primul unsprezece, dar cine știe cum gândesc cei doi antrenori ai noștri. Acum, să vedem dacă o nimeresc și cu Steaua. Băieții au făcut o pregătire bună, sunt în formă și sperăm ca duminică să ne bucurăm cu toții. Sper să câștigăm la un gol diferență și m-aș bucura dacă Herghelegiu și Ivan ar da gol. Mi-ar plăcea și Mateiu să demonstreze că e cel mai bun mijlocaș din Liga I. Nu știu cine va arbitra, dar sper să o facă bine. Apoi avem meciuri mai ușoare, cu FC Viitorul și Gaz Metan Mediaș, și cu alte șase puncte cred că vom fi în coasta Stelei. Pe locul doi dacă terminăm campionatul este excelent, am avea un parcurs demn de povestit nepoților“, a spus Negrilă, pentru GdS.
„Avem premise frumoase și e păcat să nu ajungem unde ne-am propus cu toții. Nu ne interesează problemele Stelei, că și noi le avem pe ale noastre, legate de stadion, de vreme etc. Va fi unu solist! Băieții trebuie să ajungă acolo în vârf și lumea o să-i iubească pe acești fotbaliști, la fel cum ne-a iubit și pe noi“, a afirmat Tilihoi, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS