14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Alb-albaștrii nu subestimează Steaua

Fotbal – Alb-albaștrii nu subestimează Steaua

Thaer Bawab, Emil Săndoi și Bogdan Vătăjelu cred că CSU va obține victoria în meciul cu Steaua (foto: Alexandru Vîrtosu)
Thaer Bawab, Emil Săndoi și Bogdan Vătăjelu cred că CSU va obține victoria în meciul cu Steaua (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a organizat astăzi, la Sala Polivalentă, o conferință de presă în care antrenorul principal, Emil Săndoi, fundașul Băgdan Vătăjelu și atacantul Thaer Bawab au prefațat întâlnirea cu Steaua, programată duminică, de la ora 15.30 (Digi Sport, Dolce Sport), pe stadionul „Extensiv”, contând pentru etapa a 19-a din Liga I.
„După un joc câștigat la Pandurii, care ne-a dus la cel de-al 12-lea meci fără înfrângere, și amintesc o statistică făcută zilele trecute, din care reieșea că este cea mai mare performanță a clubului. Cred că echipa CSU a mai avut 12 jocuri fără înfrângere, dintre care șase au fost victorii și șase egaluri. În momentul de față noi avem 9 victorii și 3 remize, deci un total de 30 de puncte din 36 posibile. Cred că Steaua, din 36 de puncte posibile, a acumulat 28. Trecem printr-o perioadă bună. Vom întâlni Steaua, cea mai bună echipă a campionatului, și sper să fie valabil acest lucru doar până la jocul de duminică, pentru că vrem să o învingem. Mai sunt echipe care pe mine m-au impresionat în acest sezon, cum ar fi ASA Târgu Mureș și FC Botoșani, dar cu acestea am reușit să câștigăm. Știm că ne așteaptă o partidă foarte grea, pentru că Steaua, chiar dacă îi lipsesc câțiva jucători, este o echipă bună. Cred că în acest moment și CS Universitatea este mai puternică decât în turul acestui campionat și sper să dovedim asta și pe teren. Am pierdut singurul meci în Cupă cu Steaua, au ieșit multe discuții după acea partidă, ne-am dori ca la jocul de duminică să nu se facă nici o greșeală de arbitraj, nici în favoarea noastră și nici în a lor, iar cei mai buni să câștige”, a spus Emil Săndoi.
„O să fie un meci greu, Steaua este cea mai în formă echipă din România, dar și noi cred că suntem într-o formă foarte bună. Poate că evoluția noastră din meciul cu Pandurii nu a fost cea mai bună, dar am fost foarte bine organizați în teren, am luptat bine și am scos trei puncte importante. Avem 12 meciuri fără înfrângere și ar trebui să spună și acest lucru ceva, așa că abordăm meciul cu Steaua cu toată încrederea. Jucăm acasă și trebuie să obținem victoria și să răzbunăm rezultatul din Cupa României”, a afirmat Bawab.
„Am avut un început de retur cum ne așteptam după perioada de pregătire foarte grea pe care am avut-o în Antalya. Am întâlnit o echipă foarte bună în primul meci al anului, ne bucurăm că am câștigat la Pandurii, că putem să mergem pe același val și sper să nu ne oprim până la sfârșitul campionatului. Am arătat că putem, nu degeaba am realizat 12 meciuri fără înfrângere și cred eu că nici duminică nu ne vom opri. Putem învinge pe Steaua”, a punctat Vătăjelu.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS