17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMotru a redus din avantajul Filiașiului

Motru a redus din avantajul Filiașiului

Minerul Motru s-a impus ieri la limită, scor 1-0, pe teren propriu, în fața formației CSO Filiași, unicul gol al meciului fiind marcat de Sorin Stanciu cu un șut de la 25 de metri (’45). Acesta a fost al treilea joc de verificare între cele două divizionare C, în primele două impunându-se oaspeții, pregătiți de Gigi Ciurea, cu 1-0 și 2-1.
Motru: Bănică – Inclăzan, Nueleanu, Oiță, Laurențiu – Stanciu, Gavrilescu, Ghighilicea – Stoenac, Trifu, Fărcășanu. Au mai intrat: Schintee, Andrițoiu, Hanu, Cernica, Vrâncuți, Gruia.
Filiași: Lascu – Orban, Vulpe, Neacșu, Pais – Duriță, Crângoiu, Dumitrașcu, Crușoveanu – Ștoiu, Buciuman. Au mai intrat: Lăpădătescu – Lupu, Borneci, Pârvuică, Burdușel, Crețu, Tudorică, Fruntelată.
„Am mai adus și noi câțiva jucători la echipă, în special de la Pandurii, și s-a simțit în joc, am ajuns cam la 75% din potențial. Am dominat întreaga partidă, dar încă ratăm mult. Sâmbătă aș vrea să mai jucăm un amical, dar să vedem cu cine, dacă nu, vom face un joc-școală între noi“, a declarat antrenorul „minerilor“, Claudiu Mocioi, pentru GdS.
„A fost un test util, din care ne-am convins că jucătorii care au intrat pe parcurs încă nu se ridică la nivelul așteptărilor. Sâmbătă vom susține la Rovinari, de la ora 11.00, un ultim test, cu Pandurii II, și sperăm să vedem altă implicare din partea unor jucători“, a spus directorul sportiv al CSO Filiași, Florin Spânu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS