24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportS-au antrenat cu junioarele

S-au antrenat cu junioarele

La meciurile de pe teren propriu, voleibaliştii de la SCM-U Craiova sunt susţinuţi frenetic de junioarele de la Şcoala de Volei din Bănie. La rândul lor, elevii lui Dan Pascu s-au gândit să facă o surpriză micuţelor voleibaliste. Laurenţiu Lică şi colegii săi, însoţiţi de mascota „Simba“, au mers joi la Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, pentru a le oferi celor mici un antrenament cu totul special. După ce au făcut încălzirea, micuţelele voleibaliste, împărţite în mai multe grupe, au fost coordonate de câte doi jucători de la SCM-U şi au primit sfaturi utile de la aceştia.
„Băieţii s-au bucurat foarte mult de această lecţie de volei pentru că nu cred că este unul din echipă căruia să nu-i placă copiii. Am venit cu multă plăcere la această acţiune şi mă bucur când văd copii care practică voleiul“, a spus antrenorul Pascu.

poza grup volei
„De aproape un an încercăm să revigorăm activitatea voleibalistică din Craiova. Fetele au potenţial. Avem o echipă în campionatul de minivolei, cu câteva rezultate notabile. În toamnă vrem să mai înscriem încă una, urmând ca fetele care depăşesc vârsta să fie înscrise în campionatul de Speranţe“, a menţionat, la rândul său, Marian Giurgiţeanu, antrenor care împreună cu Lucian Zlotea şi Raluca Andrei-Constantinescu se ocupă de pregătirea fetelor de la Şcoala de Volei. Voleibaliştii craioveni joacă sâmbătă (ora 18.00) acasă cu CSM Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS