10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSlătinenii au corectat trupa lui Ciurea

Slătinenii au corectat trupa lui Ciurea

Gigi Ciurea (dreapta) a recunoscut superioritatea slătinenilor (foto: Alexandru Vîrtosu)
Gigi Ciurea (dreapta) a recunoscut superioritatea slătinenilor (foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara secundă FC Olt s-a impus cu scorul de 5-1 în amicalul disputat, ieri, în compania formației de Liga a III-a CSO Filiași, pe terenul sintetic al stadionului „1 Mai“ din Slatina. Golurile învingătorilor au fost marcate de Verdeș (2), Fâșie, Anghelina și Florin Ștefan, replica doljenilor venind de la Cosmin Fruntelată.
Antrenorul grupării alb-vișinii, Dan Oprescu, a început meciul cu următorul unsprezece: Nuno Claro – Anghelina, Fâșie, Gligor, Covalschi – Mihăescu, Vasile Gheorghe – Bardu, M. Căpățână, Leucuța – Verdeș. În minutul 65 a introdus pe teren echipa de rezerve: Mogoșanu – Bogdanovici, Morariu, Gherghe, Ștefan – Ignea, Rezeanu – Blănaru, Rogoveanu, Mihaiu – Curtuiuș.
„S-au mișcat bine cei care au jucat în primele 65 de minute și mi-au plăcut doar câțiva dintre cei care au intrat pe parcursul jocului. Am susținut destul de puține amicale, însă am reușit să mai stabilim două și o să ne ajute să mai reglăm jocul. Vineri jucăm de la ora 11.00 cu Urban Titu și sâmbătă, de la 12.00, cu Academica Pitești“, a declarat antrenorul slătinenilor, Dan Oprescu, pentru GdS.

„La noi s-a văzut lipsa jocurilor“

De partea cealaltă, tehnicianul echipei CSO Filiași, Gigi Ciurea, a utilizat următoarea formulă de bază: Lascu – Orban, Crângoiu, Vulpe, Neacșu – Pais, Ștoiu, Dumitrașcu, Crușoveanu – Buciuman, Bălă. Pe parcurs au mai intrat: Burci – Crețu, Fruntelată, Răducanu, Pârvuică, Borneci, Tudorică.
„În prima repriză, ei au folosit prima echipă, un unsprezece foarte bun, ne-au pasat foarte bine. Ei sunt mai avansați ca noi cu pregătirea, au avut prospețime. La noi s-a văzut lipsa jocurilor. Trebuia să mai disputăm două amicale în cadrul cantonamentului de la Baia de Aramă, dar le-am anulat din cauza zăpezii și s-a văzut asta. Sâmbătă vrem să jucăm de la ora 11.00, cu Târgu Cărbunești, la Melinești, dar să vedem. Dacă s-a topit zăpada și este mocirlă nu are rost, pentru că nu vrem să ne accidentăm și să avem probleme la începutul returului de campionat. Săptămâna viitoare trebuie să găsim un teren bun, unde să lucrăm și noi elementele specifice pe compartimente, pentru că trebuie să-l protejăm pe cel de la Braloștița“, a spus Gigi Ciurea, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS