11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova are nevoie de un set să ajungă în semifinalele Cupei

Craiova are nevoie de un set să ajungă în semifinalele Cupei

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova va disputa săptămâna aceasta două meciuri în compania aceleiași formații, CSM București. Primul are loc astăzi (ora 17.00), în deplasare, și contează pentru returul sferturilor de finală ale Cupei României. Craiovenii au câștigat cu 3-0 (25-17, 25-21, 25-19) partida tur și mai au nevoie de un singur set în Capitală pentru a obține calificarea în semifinalele acestei competiții.
În sferturi se joacă tur-retur şi se califică mai departe echipa care câştigă cele mai multe seturi. Dacă setaverajul este egal la capătul celor două manşe, după meciul retur se joacă „set de aur“ pentru stabilirea echipei calificate. Câştigătoarele din sferturi se califică pentru Final Four, programat pe 4 şi 5 aprilie 2015, pe teren neutru. Luni s-a stabilit deja prima semifinalistă a Cupei, Dinamo București, care a eliminat Unirea Dej, cu scorul general de 5-4. Tot astăzi se va mai disputa meciul din Banatul Caransebeș și CSVM Zalău. În tur, sălăjenii s-au impus cu 3-0. A patra confruntare din sferturi, dintre Arcada Galați și campioana Tomis Constanța se va disputa abia pe 4 martie.
Craiova (locul 4, 30 puncte) și CSM București (locul 5, 27 de puncte) sunt vecine de clasament în Divizia A1 și se vor mai întâlni și sâmbătă, în cadrul etapei a 18-a. Partida va avea loc în Polivalenta din Bănie, de la ora 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS