14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbaliștii joacă din nou în Kosovo

Baschetbaliștii joacă din nou în Kosovo

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova va întâlni astăzi, în deplasare, formația KB Peja, din Kosovo. Meciul va începe la ora 20.30 și contează pentru etapa a doua din grupa C a Ligii Balcanice.

 

Din lotul care a făcut deplasarea în Kosovo face parte și Travis Bureau, dar rămâne de văzut dacă jucătorul american, care vine după o perioadă de recuperare în urma unei accidentări la genunchi, va fi trimis în teren de antrenorul Andelko Mandic.

În primul joc din această fază a competiției, craiovenii au fost învinși la limită, tot în deplasare, de macedonenii de la Kumanovo (scor 81-79) și ocupă locul doi în grupă, cu patru puncte, la fel ca următoarele două clasate, Kumanovo și Mornar. Lideră în grupa C este echipa din Peja, cu șase puncte.
SCM-U Craiova vine după o înfrângere suferită în campionatul intern. Oltenii au pierdut sâmbătă, dramatic, confruntarea din deplasare cu BCM-U Pitești (scor 76-75) și se mențin pe locul 11, cu 21 de puncte, la trei puncte distanță de locul opt, ultimul care asigură calificarea în play-off.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS