14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMogoşanu: Am făcut o partidă bună la Turceni

Mogoşanu: Am făcut o partidă bună la Turceni

Echipa a doua a CS Universitatea Craiova, formată în majoritate din juniorii A, a remizat, scor 1-1, în partida amicală disputată sâmbătă, la Turceni, cu divizionara C Ştiinţa. Gazdele au deschis scorul în minutul 20, iar Drăghici a restabilit egalitatea în minutul 75.
„Am făcut o partidă bună la Turceni, un antrenament reuşit. Nu putem remarca un singur jucător. Cu toţii au depus un efort mare şi au încercat să obţină maximum, iar asta ne mulţumeşte“, a declarat antrenorul republicanilor A de la CSU, Daniel Mogoşanu, pentru GdS.
Antrenorul Daniel Mogoşanu şi directorul tehnic Nicolae Zamfir au început partida cu următorul „unsprezece“: Popescu – Dicu, Hreniuc, Luică, Nicolae – Armăşelu, Hodea, Stancu, Gârbiţă – Gheorghiu, Jurj. Pe parcurs au mai intrat: Tomşa, Nica, Dinu, Buzărnescu, Ghincea.
Acesta a fost al doilea test pentru liderul Ligii a IV-a Dolj, în primul înregistrând tot o remiză cu 1-1 cu ACS Viitorul Municipal Craiova. Următorul amical al „satelitului“ CS Universitatea Craiova va avea loc miercuri, la ora 14.00, în deplasare, cu Dunărea Calafat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS