12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportWeekend plin de fotbal în Bănie (UPDATE)

Weekend plin de fotbal în Bănie (UPDATE)

La fel ca și săptămâna trecută, echipele din Bănie vor avea parte de un weekend încărcat cu partide amicale, atât sâmbătă, cât și duminică fiind programate întâlniri la toate nivelurile, spre bucuria celor care iubesc fotbalul.
La Liga a III-a, CS Podari va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul de la Făcăi, juniorii A de la CFR Romgaz Craiova, antrenați de Florin Șoavă, iar ACS Viitorul Municipal Craiova va da piept, în același timp, pe stadionul „Betonul“, cu formația Dunărea Bistreț, ocupanta locului doi în campionatul județean. A treia reprezentantă a Doljului din Liga a III-a, CSO Filiași, va sta, pentru că duminică pleacă într-un cantonament de zece zile în Baia de Aramă.
Tot sâmbătă, liderul Ligii a IV-a Dolj, CS Universitatea II Craiova, va evolua, în deplasare, de la ora 14.30, contra Științei Turceni (locul 12 în Liga a III-a, seria 4).
În ceea ce privește fotbalul juvenil, oficialii CS Universitatea Craiova au programat duminică, de la ora 10.00, pe „Betonul“, un duel în „familie“, grupa de copii născuți în 1999 o va întâlni pe cea de 1998, antrenată de Nelu Petrișor și Mugurel Gușatu. Imediat după acest joc, juniorii C ai CSU (Marian Calafeteanu) își vor măsura forțele cu cei ai Academiei „Gică Popescu“ (Ovidiu Turcu), care vineri au obținut o victorie categorică, scor 4-0, în fața echipei similare de la CFR Romgaz Craiova (Gică Barbu).

Update, rezultate:

Sâmbătă: CS Podari a învins cu 3-1 pe CFR Romgaz (juniori A), ACSVM Craiova a dispus cu 3-0 de Dunărea Bistreţ, iar „satelitul” CS Universitatea Craiova a remizat, scor 1-1, în deplasare, cu Ştiinţa Turceni.

Duminică: jocul-şcoală dintre grupele de copii născuţi în 1999 şi 1998 ale CS Universitatea Craiova a fost „mutat” la Făcăi, pentru că starea terenului de la „Betonul” a fost proastă. În plus, amicalul dintre juniorii C de la CSU şi „GP” Craiova a fost anulat.

Mai multe amănunte, în numărul viitor al GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS