15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScor „alb” la Podari - ACSVM Craiova

Scor „alb” la Podari – ACSVM Craiova

Stănia (la minge) și colegii săi au fost ținuți în șah de „municipali” (foto: Alexandru Vîrtosu)
Stănia (la minge) și colegii săi au fost ținuți în șah de „municipali” (foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionarele C CS Podari și ACS Viitorul Municipal Craiova au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida amicală disputată ieri la Făcăi.
CS Podari: Mecea – Ciocârlă, Ed. Dina, Murgan, Stănia – Dragomir, Surugiu, Săceanu, Răduț – Preda, Crăciun. Au mai intrat: Nedelcovici – Al. Stoica, Dreșcă, Mirescu, Jackie Nicolae, Cl. Ștefan, Borcan. Antrenor: Dragoș Bon.
ACSVM Craiova: Burci – Ciurea, Flori, Chircan, D. Mihai – Nuță, D. Stancu, Țenovici, Poenaru – C. Scarlat, L. Scarlat. Au mai intrat: C. Popescu – Sârmon, Borhot, Geamănu, Bistriceanu, Borneci, Nedelea. Antrenori: Alin Gavrilă, Nicu Năstăsie.
Au arbitrat: Costinel Iacob – Florentin Andrei, Adrian Manole.
Pentru CS Podari, următorul joc de verificare este programat sâmbătă, tot la Făcăi, în compania juniorilor A de la CFR Romgaz Craiova, ora nefiind stabilită momentan. Trupa lui Dragoș Bon a mai susținut în această iarnă trei partide de verificare, două în cadrul triunghiularului de la Motru, unde a remizat cu CSO Filiași, 0-0, și a învins cu 1-0 pe Minerul, și una chiar cu „ceferiștii“ lui Șoavă, în care s-a impus cu 4-2.
De partea cealaltă, tehnicienii ACSVM Craiova vor și ei să-și vadă elevii la lucru în acest sfârșit de săptămână, dar momentan nu s-a găsit partener de antrenament. Gruparea adoptată de comuna Ișalnița a mai susținut până acum un singur joc amical, învingând echipa a doua a CS Universitatea Craiova, pe „Aripile“, cu 2-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS