27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Bawab: Important este să marchez în campionat

Fotbal – Bawab: Important este să marchez în campionat

Bawab (la minge) își dorește să marcheze în retur, nu în amicale (foto: csuc.ro)
Bawab (la minge) își dorește să marcheze în retur, nu în amicale (foto: csuc.ro)

Atacantul CS Universitatea Craiova, Thaer Bawab, a afirmat, pentru site-ul oficial al clubului, că își dorește ca golurile sale să aducă puncte şi promite că în urma pregătirii bune din această iarnă se va descătuşa în retur.
– Thaer, s-a încheiat primul stagiu de pregătire din Antalya, unul destul de obositor. Care ar fi concluziile?
– Da, clar a fost obositor, dar pentru asta se fac cantonamentele. Sunt monotone: antrenamente, mâncare, odihnă, dar este o etapă pe care trebuie să o parcurgem. Ne-am pregătit bine până acum, am făcut un cantonament foarte bun. Sperăm ca şi acesta, cu multe meciuri, să fie la fel de bun şi să fim sută la sută pregătiţi să începem campionatul.
– Au urmat apoi trei zile, mă gândesc că ai profitat de ele la maximum.
– Nu chiar la maximum, nu trebuie să faci nebunii. Dar e clar că te distrezi, că încerci să te relaxezi, totul trebuie făcut cu moderaţie.
– Ce ţi-ai propus pentru acest al doilea stagiu centralizat din Antalya?
– Să facem, la fel ca în primul, o pregătire bună. În meciuri vrem să fie bine, să mergem pe acelaşi drum pe care am pornit. Aş vrea să încep să dau goluri acum, dar nu este preocuparea principală, important e să vină în campionat.
– În primul stagiu de pregătire, că tot ai adus aminte de goluri, cel mai bun marcator a fost Herghelegiu. A dat trei goluri. În al doilea stagiu vei fi tu?
– Sincer, aşa cum ţi-am zis, mi-e indiferent câte goluri marchez acum, important este să dau în meciurile oficiale. Oricum, Herghe este un jucător foarte bun, care ne ajută mult. Sper ca împreună să facem treabă bună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS