16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Pandurii refuză disputarea în cuplaj a semifinalelor Cupei Ligii

Fotbal – Pandurii refuză disputarea în cuplaj a semifinalelor Cupei Ligii

Gruparea Pandurii Târgu Jiu nu este de acord cu propunerea preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, privind disputarea în cuplaj pe „Arena Naţională” a partidelor din semifinalele Cupei Ligii, a declarat, astăzi, secretarul general al clubului gorjean, Daniel Băloi. „Nu e vorba de club că nu ar vrea cuplajul, ci despre suporteri. Pandurii e prima oară în situaţia de a juca o semifinală în dublă-manşă şi nu putem să îi privăm pe suporterii noştri de acest meci, mai ales că noi ne dorim să jucăm finala cu trofeul pe masă”, a afirmat Băloi.

Oficialul s-a arătat mulţumit de faptul că Pandurii Târgu Jiu a evitat o întâlnire cu Steaua în semifinalele Cupei Ligii. „Dinamo este unul dintre adversarii pe care noi am fi vrut să îi întâlnim. Sincer, doream să evităm Steaua. Cred că va fi o dublă interesantă cu Dinamo, în care consider că şansele de calificare sunt egale”, a explicat secretarul general al grupării gorjene.
Conform tragerii la sorţi de astăzi, meciurile din semifinalele Cupei Ligii sunt Steaua – Astra Giurgiu şi Pandurii Târgu Jiu – Dinamo Bucureşti. Steaua şi Pandurii vor juca prima manşă pe teren propriu.
Meciurile din semifinale se vor disputa în intervalul 16-18 februarie (turul) şi 10-12 martie (returul).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS