9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDuel Mergea-Tecău în „sferturi“ la dublu

Duel Mergea-Tecău în „sferturi“ la dublu

Perechile Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 6, şi Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie, cap de serie numărul 14) s-au calificat ieri în sferturile de finală ale probei de dublu masculin din cadrul Australian Open. Olteanul Mergea şi Inglot au trecut în turul trei de principalii favoriţi, fraţii Bob şi Mike Bryan din SUA, scor 7-6 (4), 6-3, informează Mediafax.
Tecău şi Rojer au învins, cu scorul de 3-6, 7-5, 7-6 (5), cuplul Eric Butorac/Sam Groth (SUA/Australia), cap de serie numărul 12. Cei doi români vor fi adversari în sferturile de finală.
Florin Mergea și-a sărbătorit cum nu se putea mai bine aniversarea de 30 de ani. „Dominic Inglot este o persoană cu care chiar pot să comunic. Este un element care mi-a lipsit în relaţia cu toţi ceilalţi parteneri. Avem discuţiile sănătoase pe care trebuie să le ai în interiorul oricărei echipe bune de dublu, pe teren, dar şi în afara acestuia“, a spus Mergea, la BBC. „Este un imbold imens! Este genul de loc în care îţi doreşti să obţii o astfel de victorie, pe o arenă imensă, precum Hisense. Când intri pe teren, announcer-ul enumeră toate titlurile obţinute de fraţii Bryan! Este intimidant! Ne-am antrenat din greu, Florin m-a ajutat să am acum această mentalitate de învingător!“, a declarat partenerul său, Dominic Inglot, pentru sursa mai sus-citată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS