16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBuciuman, „bestia nera“ pentru Minerul Motru

Buciuman, „bestia nera“ pentru Minerul Motru

Buciuman (la minge) şi-a făcut un obicei în a marca în poarta Minerului Motru (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Buciuman (la minge) şi-a făcut un obicei în a marca în poarta Minerului Motru (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionarele C Minerul Motru şi CSO Filiaşi s-au întrecut din nou sâmbătă pe „sinteticul“ gorjenilor, iar victoria i-a revenit, ca şi în cadrul triunghiularului de marţi, grupării doljene. Dacă în primul joc scorul a fost 0-1, în cel de-al doilea s-a înregistrat 1-2, iar fotbalistul care a făcut diferenţa de fiecare dată a fost George Buciuman, un fost atacant al „minerilor“ din urmă cu două sezoane. Filiaşiul a deschis scorul prin Neacşu (’35), Inclăzan a restabilit egalitatea (’60), iar Buciuman a înscris pentru victoria oaspeţilor în minutul 75.
Minerul Motru: Muja – C. Laurenţiu, Andriţoiu, Nueleanu, Schintee – Stanciu, Nicoloff, Gavrilescu – Fărcăşanu, Cernica, Stoenac. Au mai jucat: Trică, Şerban – Inclăzan, Tudoran, Vrâncuţ, Fotescu şi Cerbu. Antrenor: Claudiu Mocioi.
CSO Filiaşi, prima repriză: Lascu – Orban, Crângoiu, Lupu, Neacşu – Segărceanu, Obeanu, Ştoiu, Cruşoveanu – Bălă, Răducanu.
CSO Filiaşi, repriza a doua: Lăpădătescu – Borneci, Crângoiu, Pais, Dumitraşcu – Fruntelată, Hrelea, Duriţă, Creţu – Buciuman, Pârvuică. Au mai intrat: Burduşel, Nicuţ, Marius Bălă, Copilescu. Antrenor: Gigi Ciurea.

Stoenac și-a rupt mâna

După joc, antrenorul „minerilor“, Claudiu Mocioi, a afirmat că mai bine nu se ținea acest amical, fiind marcat de faptul că atacantul Stoenac a alunecat în minutul 30 și şi-a fracturat antebraţul drept, el fiind transportat de urgenţă la spitalul din localitate. „Dacă ştiam că se întâmplă așa, nici nu jucam. Din cauza terenului ud a alunecat şi a ajuns la spital, i-au pus mâna în gips… A fost un joc mai mult de angajament, iar eu nu am ce să le reproşez băieţilor. Ne mişcăm bine din punct de vedere tactic, dar noi pierdem pe greşeli personale şi în special din cauza portarului şi a fundaşului central. Adversarii ajung o dată la poartă şi dau gol, iar noi avem câte şapte-opt ocazii şi nu marcăm. O să mai aducem şi noi jucători, pentru că sunt probleme la lot. Nu ştiu dacă mai ţinem miercuri triunghiularul acela, pentru că terenul e îmbibat cu apă şi eu am lotul subţire numeric. Ne completăm şi noi puţin lotul şi după aceea nu e problemă, jucăm, că mai e o lună şi ceva până începe returul“, a spus Claudiu Mocioi, pentru GdS.
Directorul sportiv al CSO Filiași, Florin Spânu, a fost fair-play și a recunoscut că victoria de sâmbătă a fost norocoasă. „Prima repriză a fost bună, noi am condus jocul, iar în a doua parte ne-au dominat în permanenţă. Noi am dat golul doi după un corner, în rest nu am prea avut ocazii. Bine, în repriza a doua am folosit în mare parte juniori. Următoarele teste le vom susţine pe 28 ianuarie, la Motru, când vom repeta triunghiularul cu Minerul şi Podariul. Urmează antrenamente la Filiaşi, iar pe 2 februarie vom pleca într-un stagiu de pregătire de zece zile la Baia de Aramă“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS