16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEdi Iordănescu a primit panduri noi

Edi Iordănescu a primit panduri noi

Pandurii au scăpat de calvarul de la Izvorani (Foto: panduriics.ro)
Pandurii au scăpat de calvarul de la Izvorani (Foto: panduriics.ro)

Formația Pandurii Târgu Jiu a încheiat ieri cantonamentul de la Izvorani, Paul Anton și colegii săi revenind la Târgu Jiu după zece zile de antrenamente intense. Gorjenii vor avea liber până sâmbătă dimineață, când se va pleca spre București, urmând ca după-amiază să se efectueze un antrenament tot la Izvorani, apoi duminică dimineață se va decola spre Turcia. Elevii lui Edi Iordănescu vor începe luni cel de-al doilea cantonament din această iarnă, urmând să asude în Antalya până pe 9 februarie, la Complexul „Mardan“, ca și iarna trecută, acest stagiu fiind alocat elementelor tehnico-tactice.
„A fost o perioadă dificilă, firească în viaţa unui fotbalist. S-a pus accent predominant pe partea de acumulări fizice, dar nu am neglijat deloc nici partea tehnico-tactică. Grupul a răspuns foarte bine şi asta mă mulţumeşte, ne-am atins în mare obiectivele pe care ni le-am propus pentru această perioadă. Este adevărat că am primit şi o veste mai puţin fericită şi aici mă refer la situaţia medicală a lui Erico da Silva. Dacă în turul campionatului el a acuzat ceva dureri la genunchi, acum, în urma unor investigaţii, s-a constatat că necesită o intervenţie chirurgicală ce-l va ţine departe de gazon trei – patru luni, ceea ce înseamnă că este compromis acest retur pentru el. Am spus de când am semnat contractul cu Pandurii că avem nevoie să ne întărim la nivelul fundaşilor centrali pentru că s-au făcut improvizaţii în tur şi nu-mi doresc acest lucru pentru retur. Primind această veste, lucrurile s-au înrăutăţit şi mai mult. Încercăm, facem eforturi, avem şi sprijinul conducerii, suntem concentraţi să acoperim chiar cu doi fundaşi centrali această zonă“, a declarat Edi Iordănescu, pentru site-ul oficial al clubului.

Au semnat Vasiljevic și Eric

Tehnicianul pandurilor a primit ieri și vești bune. Conducătorii clubului au anunţat că au ajuns la un acord, pentru doi ani şi jumătate, cu Nikola Vasiljevic, fundaşul central sârb, de la OFK Belgrad, cu care se aflau în tratative de la începutul anului. Gorjenii au băgat mâna în buzunar și au scos 150.000 de euro pentru serviciile fotbalistului de 23 de ani și 1,91 metri, de care s-a mai interesat Dinamo și CS Universitatea Craiova. Nikola Vasiljevic a debutat în prima ligă din Serbia la numai 17 ani, la Kolubara Lazarevac, pentru care a jucat între 2008 şi 2011, şi apoi la OFK Belgrad. Sezonul trecut a evoluat în 30 de partide pentru OFK, iar în actualul în 15 meciuri.
Tot ieri a fost „repatriat“ și Eric de Oliveira, mijlocașul brazilian ajungând la Târgu Jiu în postură de jucător liber de contract, după un sezon petrecut în Arabia Saudită, la Al Ahli, echipă care plătise gorjenilor pentru el 1,2 milioane de euro. Eric a semnat pe şase luni cu Pandurii și va primi un salariu de 9.000 de euro lunar, conform gsp.ro. Anamaria Prodan a fost cea care a negociat rezilierea contractului dintre Eric şi Al Ahli şi contractul acestuia cu echipa gorjeană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS