11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBox - Jo Jo Dan va boxa cu Kell Brook pentru titlul IBF

Box – Jo Jo Dan va boxa cu Kell Brook pentru titlul IBF

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan (34 de victorii, 2 înfrângerii, 18 KO), va boxa, pe 28 martie, la „Motorpoint Arena” din Sheffield, cu Kell Brook (33-0, 22 KO), într-o partidă în care boxerul britanic îşi va pune în joc centura IBF la categoria semimijlocie, informează boxingscene.com, citat de Mediafax. Anunţul oficial al acestei întâlniri, pentru care s-a negociat în mai multe rânduri, va fi făcut în cursul zilei de astăzi, într-o conferinţă de presă, a adăugat sursa citată.

Originar din Sheffield, Brook, 28 de ani, a câştigat titlul IBF în luna august 2014, după ce l-a învins la puncte pe americanul Shawn Porter.
Jo Jo Dan l-a învins, la 20 decembrie 2014, la puncte pe canadianul Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec. Cu această victorie, Jo Jo Dan a devenit primul challenger la categoria semimijlocie IBF, titlu deţinut de englezul Kell Brook.
Românul a mai fost adversarul lui Kevin Bizier în noiembrie 2013, când s-a impus tot la puncte în faţa canadianului, obţinând centurile NABA şi IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS