11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHalep: Gajdosova are o servă puternică

Halep: Gajdosova are o servă puternică

Simona Halep, locul 3 WTA, va juca, astăzi, cu Jarmila Gajdosova (62 WTA, Australia), în turul doi la Openul Australiei, meciul transmis în direct de Eurosport fiind programat în sesiunea de seară la Melbourne şi va fi al doilea de pe arena „Rod Laver“.
Sesiunea de seară începe la ora locală 19.00 (ora 10.00, ora României), meciul Simonei Halep fiind precedat de întâlnirea dintre Rafael Nadal (Spania – favorit 3) şi Tim Smyczek (SUA). Constănțeanca a vorbit despre meciul cu Gajdosova: „Mă aștept la un joc dificil, pentru că este foarte puternică, are o servă puternică, dar mă simt pregătită și sper să fiu mai bună. Nu mă gândesc că sunt favorită, pentru că înseamnă că pun presiune. Vreau să mă relaxez, să iau fiecare meci în parte. Reverul și backhand-ul mi-au ieșit până acum“.
Tot astăzi, în sesiunea de dimineaţă, în primul meci de pe terenul 13, Irina-Camelia Begu o va întâlni pe Katerina Siniakova (Cehia), locul 81 WTA.
La dublu feminin, perechea Monica Niculescu/Vitalia Diatcenko (România/Rusia) va întâlni în primul tur cuplul american Lauren Davis/Christina McHale, în al patrulea meci de pe terenul 11.
La masculin, perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie), cap de serie numărul 14, va juca împotriva cuplului australian Matthew Ebden/Matt Reid, în prima întâlnire de pe terenul 19.
Ieri, Marius Copil (194 ATP) a furnizat marea surpriză a zilei a doua la Australian Open după ce l-a învins în runda inaugurală pe Pablo Andujar (43 ATP), în trei seturi, cu 6-2, 6-2, 7-5. Calificarea în turul secund la Australian Open reprezintă cea mai bună performanţă din cariera jucătorului român. Următorul adversar al lui Copil va fi Stan Wawrinka, deţinătorul titlului. Monica Niculescu (49 WTA) nu a avut nici o şansă în faţa Samanthei Stosur (21 WTA) şi a părăsit competiţia în turul 1. Niculescu a fost învinsă cu 6-4, 6-1 într-o oră şi 20 de minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS