16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrecu a venit în ajutorul pandurilor

Grecu a venit în ajutorul pandurilor

Eugen Pârvulescu l-a convins pe Constantin Grecu să revină la Pandurii (Foto: panduriics.ro)
Eugen Pârvulescu l-a convins pe Constantin Grecu să revină la Pandurii (Foto: panduriics.ro)

Pandurii Târgu Jiu a început să se mişte pe piaţa transferurilor, oficialii gorjeni reuşind să-l readucă la echipă, după patru ani, pe craioveanul Constantin Grecu. Fundaşul stânga de 26 de ani, produs al Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate şi a venit la Târgu Jiu din postura de jucător liber, după ce s-a despărţit de Dinamo Bucureşti. Pentru Constantin Grecu ziua de 17 ianuarie a fost extrem de emoţionantă. Soţia sa i-a dăruit primul copil, un băieţel, iar apoi a semnat contractul care îl readuce la Pandurii (a mai evoluat la Pandurii între 2008 şi 2011 – n.r.).
„În primul rând sunt emoţionat pentru că soţia mi-a dăruit primul copil, iar apoi pentru că am revenit la Târgu Jiu, acolo unde m-am lansat în carieră. Acum sunt mai liniştit, sunt şi mai aproape de casă şi sper ca lucrurile să meargă bine în continuare, să avem rezultate cât mai bune şi continuitate. Am venit cu gânduri mari, să formăm un grup unit şi să avem cât mai multe victorii, să urcăm în clasament“, a declarat Grecu, pentru site-ul oficial al clubului.
Oficialii gorjeni au decis, în schimb, să-l împrumute pe mijlocaşul Laurenţiu Iorga, până în vară, la Oţelul Galaţi.

Răzvan Stanca, la ceas aniversar

Răzvan Stanca a împlinit 35 de ani
Răzvan Stanca a împlinit 35 de ani

Portarul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Răzvan Stanca, a împlinit ieri 35 de ani, el sărbătorindu-şi ca în fiecare an ziua de naştere
într-un cantonament, de această dată la Izvorani. „Îmi doresc sănătate mie, familiei şi, desigur, un parcurs cât mai bun cu Pandurii. Vreau să joc cât mai mult, dar asta nu depinde numai de mine. Avantajul la portari e că se poate juca până aproape de 40 de ani, acum depinde cum te ajută şi fizicul şi conducerea administrativă, şi cea tehnică“, a spus Stanca.
Goalkeeper-ul gorjenilor a vorbit apoi despre obiectivele echipei. „A fost destul de grea pregătirea de la Izvorani, dar asta este viaţa fotbalistului. Deocamdată, Edi Iordănescu e la început, nu pot să spun prea multe, nu l-am mai avut din postura de antrenor principal. Dar, din câte am observat la Steaua şi aici în primele zile,  este implicat total, ştie meserie şi sper să facă o treabă bună la Pandurii. Urmează cantonamentul din Antalya şi rezultatele din meciurile amicale sunt destul de importante atât pentru moral, cât şi pentru fanii noştri. Unde văd echipa la finalul campionatului? Depinde cum începem returul, după primele două-trei meciuri vedem cum stăm şi apoi mă pot pronunţa. Dar, după valoarea lotului, ar trebui să fim în primele cinci. Vreau să câştig Cupa Ligii cu Pandurii, dar depinde cu cine vom cădea în semifinale şi cât de pregătiţi vom fi la ora meciului. Mi-ar plăcea să cădem cu Dinamo“, a punctat Răzvan Stanca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS