6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Briceag: M-am adaptat perfect, parcă aş fi de-o viaţă la CS Universitatea

Fotbal – Briceag: M-am adaptat perfect, parcă aş fi de-o viaţă la CS Universitatea

Marius Briceag s-a integrat rapid la CS Universitatea Craiova
Marius Briceag s-a integrat rapid la CS Universitatea Craiova

Adus în această iarnă de la CSM Vâlcea, fundaşul stânga Marius Briceag, a declarat, pentru site-ul oficial al grupării din Bănie, că a avut ceva emoţii la primul amical din Antalya, cu Genclerbirligi, încheiat la egalitate, scor 1-1, și că își dorește să facă o treabă bună în returul campionatului Ligii I.

– Marius, eşti de două săptămâni la CS Universitatea. Cum e trecerea de la alb-albastru celor de la CSM Vâlcea la alb-albastrul Craiovei?
– Este un pas imens pentru mine, vă daţi seama. Mă bucur că sunt în cantonamentul CS Universitatea Craiova, avem condiţii excelente de pregătire. Mă simt perfect.
– Cum este trecerea aceasta de la liga secundă la prima ligă?
– Îmi doresc să răsplătesc încrederea pe care conducerea o are în mine. Sunt diferenţe mari faţă de Liga a II-a, dar voi munci să mă adaptez cerinţelor. Sunt cerinţe mai mari aici, dar este firesc.
– Cum ţi se pare colectivul de la CS Universitatea?
– M-am adaptat perfect, parcă aş fi de-o viaţă la echipă. Nu mă aşteptam să mă integrez aşa bine. Toţi băieţii sunt de treabă, iar cel mai bine mă înţeleg cu Silviu Izvoranu, cu care stau şi în cameră. Bine, cu el am fost şi coleg timp de două-trei luni la Vâlcea.
– E greu să lucrezi cu Cârţu şi Săndoi?
– Nu, din contră. Este uşor să lucrezi cu antrenori cu experienţă, care ştiu ce vor. Şi-au demonstrat valoarea, de când au venit, aţi văzut şi dumneavoastră, nu au nicio înfrângere. Echipa merge foarte bine.
– Transferurile, de obicei, trebuie să aducă un plus de valoare. Momentan, tu cu Dumitraş sunteţi noile achiziţii. Este presiune în plus pentru voi?
– Nu, de ce ar fi? Eu voi încerca să dau tot ceea ce am mai bun, să-mi ajut echipa cât mai mult. Îmi doresc să fac meciuri cât mai bune.
– Cum a fost primul tău joc în tricoul CS Universitatea?
– Trebuie să recunosc că am avut ceva emoţii la început, dar mi-am revenit pe parcurs. A fost destul de bine, ne-am făcut antrenamentul prin joc şi în plus am reuşit să obţinem şi un rezultat bun contra lui Genclerbirligi.
– Ţi-ai stabilit obiective personale pentru acest cantonament?
– În primul rând să fiu sănătos, să nu am parte de accidentări. Iar apoi să mă pregătesc cât mai bine, să facem meciuri bune, pentru a fi în formă atunci când va începe returul campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS